check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 585152

Crash pads Aero R&G Racing Kawasaki Ninja 400 Ninja 250 18- Z 400 19- Z 250 19- fekete - CP0444BL

80 260,00 Ft HÉA-val együtt

R&G Racing ütközőbetétek

Gyártó:
Gyártói kód:
CP0444BL
Általános leírás
  • Az R&G egy brit vállalat, amely elsősorban motorkerékpárok ütközésvédelmére specializálódott. A motorkerékpárversenyzésben szerzett nagyon hosszú és kiterjedt tapasztalat tökéletes termékek létrehozásában nyilvánult meg. Mindegyiknek a kialakítása jól átgondolt, és az alkatrészeket úgy választják ki, hogy a motorkerékpár egy ütközés során ne sérüljön jelentősen, és továbbra is vezethető maradjon. Ezen kívül az R&G a motorkerékpárokat megszépítő termékek széles választékát kínálja, hogy a motorkerékpárja egyedivé váljon. Ugyanakkor az R&G, mint a szegmens egyik piacvezetője, minden évben számos új terméket vezet be a kínálatába. Így van ez idén is
  • Az R&G lett a hírhedt BSB (British Superbike) hivatalos motorburkolat-beszállítója a 2014-es szezonban. Ez minden osztályra vonatkozik, azaz: Superbike, Supersport, Superstock.
  • R&G bukótámaszok (Crash Protectors) - Az R&G elsősorban olyan különböző termékek gyártásával foglalkozik, amelyek a motorkerékpárokat védik egy esetleges megcsúszás esetén. Ezek a termékek közé tartoznak a bukócsövek. A gyártó jelenleg több mint 400 modellt kínál különböző motorkerékpárokhoz, és ez a szám folyamatosan növekszik. A tesztek során a bukótámaszok magas, 97%-os minősítést kaptak az MCN-től. Az R&G bukóterek nem vicc! A gyártó kiváló minőségű, nemesacélból készült csavarokat használ, amelyek ütközéskor nagy ellenállással rendelkeznek a deformációval szemben. Ezért egy esetleges esés után nem okoz gondot a kicsavarás és a csere, és a motorkerékpáron lévő rögzítés sértetlen marad. Ezenkívül a csavarokat úgy tervezték, hogy a rögzítés mindig erős legyen, anélkül, hogy spontán meglazulna. A csúszók nagy sűrűségű, kopásálló nejlonból készülnek, alacsony súrlódási együtthatóval és nagyon kis súllyal. A rögzítések mindig úgy készülnek, hogy a csúszka a motorkerékpár legérzékenyebb pontján helyezkedik el, és a többi alkatrész sérülésének lehetősége minimálisra csökken. A terméket sokszor tesztelték, ezért a motorkerékpár számára a legmagasabb szintű védelmet garantálja eséskor.
  • A jelenlegi kínálatban kétféle ütközőpárna található: Classic és Aero.

Megfelelő

Ez a termék 5 motorkerékpárhoz alkalmas.