check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 650049

EBC MD 4175 X első féktárcsa - MD4175X

- 10%

71 380,00 Ft HÉA-val együtt Normál ár  79 300,00 Ft

A csökkentés előtti utolsó 30 nap legalacsonyabb ára: 79 300,00 Ft

alert information icon

Termék különleges megrendelésre kapható. A szállítási idő 7 nappal későbbi lehet. Visszaküldés nem lehetséges.

EBC MD 4175 X féktárcsa

Gyártó:
EBC
Gyártói kód:
MD4175X
Általános leírás
  • EBC X/XC sorozat - Teljes úszó féktárcsák az első kerékhez
  • Ezek a féktárcsák többszörös LS (bal) / RS (jobb) féktárcsákat helyettesítenek, és mindkét oldalra felszerelhetők.
  • Az új EBC féktárcsákhoz használt acél egy speciális rozsdamentes acélkeverék, amely nagyobb súrlódási hatással rendelkezik, mint a hagyományos hőkezelt rozsdamentes acél féktárcsák. A súrlódási hatás 10%-os javításával tovább nő a fékerő.
  • Az új "X" és "XC" sorozat súlya tovább csökkent 5-10%-kal a könnyű belső gyűrűvel ellátott 6 szegecses rendszernek köszönhetően, ami ismét előrelépés a hagyományos féktárcsákhoz képest.
  • Az új féktárcsák az EBC egyedi és szabadalmaztatott SD rendszerével rendelkeznek, amelynek a féktárcsa mélyedéseiben elhelyezett négyszögletes szegecsek lehetővé teszik, hogy a külső és a belső gyűrű a fékezés során keletkező hő hatására korlátlanul táguljon anélkül, hogy a szegecskapcsolat sérülne.
  • Ez a károsodás akkor következik be, amikor a féktárcsa az erős fékezés hatására felmelegszik, és a külső gyűrű érintkezik a (rendszerint kör alakú) szegecsekkel, amelyek elválasztják a külső gyűrűt a belső gyűrűtől. Az új EBC rendszer megelőzi ezt a problémát, amely a féktárcsák 100%-ának meghibásodását okozza a torzulás és a tárcsa vibrálása miatt.
  • Mi az az SD rendszer? Ez az EBC új, négyszögletes szegecses rendszere. Ez a rendszer teljesen megakadályozza a féktárcsa vetemedését, növeli az élettartamát és javítja a fékhatás egyenletességét.

Megfelelő

Ez a termék 4 motorkerékpárhoz alkalmas.