check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 554745

Factory Links hátsó kerékcsapágy készlet - RWK-Z-020

14 140,00 Ft HÉA-val együtt

Factory Links hátsó kerékcsapágy készlet

Gyártó:
Gyártói kód:
RWK-Z-020
Általános leírás
  • A Factory-Links csapágyakat egy robusztus, prémium minőségű tengeri kenőzsírral töltik fel, amely speciális sűrítőanyag-komplexummal rendelkezik, így gyakorlatilag vízállóvá teszi őket. Ez páratlan védelmet nyújt a rozsda és a korrózió ellen.
  • Ezenkívül a nedvesség bejutásának megakadályozása érdekében a zsírtartalom 30%-ról 60%-ra emelkedett a zord körülmények között.
  • A Factory-Links golyóscsapágyakat kifejezetten terepen való használatra fejlesztették ki, szemben az ipari 2RS típusú golyóscsapágyakkal, amelyek alacsony nyomatékállóságot és ezért gyenge ellenállást biztosítanak a víz behatolásával szemben.
  • A fejlett prémium off-road kerékcsapágy készlet tartalmazza a kerékagy teljes körű szervizeléséhez szükséges összes alkatrészt. Az olajtömítések és a golyóscsapágyak kategorikus javulást biztosítanak a hagyományos csapágyakhoz képest. A Factory-Links golyóscsapágyak külön porszigetelő tömítésekkel rendelkeznek, amelyek off-road kialakításúak, így kiváló védelmet nyújtanak az olyan szennyeződések behatolásával szemben, mint a víz, sár és por.

Megfelelő

Ez a termék 194 motorkerékpárhoz alkalmas.

KTM

Mások ezt vásárolták