check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Fitness/edzéskiegészítők

Gyártó

Akciók

Csak elérhető

Ár

    HUF

Megjelenítés

Találat: 2

Böngészés gyártó szerint

Fitness és edzés kiegészítők a motorosok optimális edzéséhez

A fitnesz/edzési kiegészítők az egykerekű kerékpározáshoz kapcsolódó különféle edzésekhez tervezett kiegészítők. Az edzőtartozékok lehetővé teszik az egykerekű használója által használt testrészek fejlesztését és erősítését, valamint megkönnyítik magát a motorozás edzését. Az Tréningkiegészítőket különösen érdemes használni a nagy teljesítményű motorozáshoz, amely megköveteli a használótól, hogy az egész testét megdolgoztassa és a lehető legpontosabb legyen.

Tréning kiegészítők, amelyeket érdemes megfontolni az egykerekűek használójának

.

A motorozás számos szerv működését és koordinációját igényli. Ez különösen a nagy teljesítményű motorozásnál mutatkozik meg. A hardcore cross/enduro rajongói jól tudják, hogy a jó látás vagy az erős fogás mellett a motoros koordináció és az egyensúlyérzék is rendkívül fontos. És éppen e testfunkciók jó állapotban tartásában bizonyulnak hasznosnak a különböző fitness kiegészítők. A fitneszedzés során megfelelően használva a kiegészítők segítenek megerősíteni a pályán nagymértékben igénybe vett bokát, térdet és csípőt, valamint a kerékpározás közbeni egyensúly fenntartásáért felelős különböző izmokat.

A fitneszkellékeket nem csak a motorosok használják

.

A motorosok által a fitneszedzés során használt kiegészítők gyakran nem közvetlenül nekik tervezett, hanem univerzális elemek. Ennek eredményeképpen ugyanazokat az tréningkiegészítőket más emberek is használhatják az adott edzéshez kapcsolódó testrészek vagy érzékszervek fokozására. Ennek csak azok a határértékek szabnak határt, amelyekre a szóban forgó edzéskiegészítőket készítették, általában a felhasználó mérete vagy súlya.

Az edzőtartozékok szintén a lovagláshoz szorosan kapcsolódó tárgyak

.

A motorozáshoz szorosan kapcsolódó motoros tréningkiegészítők esetében azok kerülnek előtérbe, amelyeket egy adott edzés irányelveinek meghatározására vagy korlátozására terveztek. A jó minőségű, megfelelően erős és jól látható fogaslécek és egyéb edzéskiegészítők lehetővé teszik a pályán való tekerés pontos útvonalának meghatározását, és mellesleg a többi jelenlévőnek a tervezett útvonalról való tájékoztatását. Az ilyen típusú edzéskiegészítők a gyakorlatban nélkülözhetetlenek, ha valaki teljes mértékben egy adott útvonal tökéletes leküzdésére akarja összpontosítani a figyelmét.

Fitness, edzés és egyéb edzéskiegészítők a motorosok számára a Gmoto.pl oldalon

.

Nálunk fitnesz, edzéskiegészítőket és egyéb, a motorosok különféle gyakorlataihoz hasznos cikkeket talál. Kínálatunkban fitnesz/tréning kiegészítők tekintélyes gyártóktól, mind a fitneszeszközök, mind a közvetlenül az egykerekű motorozáshoz kapcsolódó eszközök tekintetében. A szóban forgó cikkek jellemzői és specifikációi a termékre kattintva érhetők el.