check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Akció

Termékek értékelése

2023-01-24, 13:34

Bőr tekercs csomagtartó szegecsek és bojtok 45L Big Boy Big Boy Helló, nagyon elégedett vagyok ezzel a vásárlással a csomagtartó a művészet szerint készült, szilárdan és esztétikusan, és az én Hania (Shadow) -omon kiválóan néz ki. Tőlem 5+

Esztétika: star  star  star  star  star 
Anyagok minősége: star  star  star  star  star 
Alkalmazkodás: star  star  star  star  star 
like

Ellenőrzött értékelés

2023-03-06, 18:52

Utasfogantyú krómozott hüvelyben WSK 125 B3 175 WSK 125 B3 1979. Fogantyú még a régi áron - a galvanizálás minősége (figyelje meg a port a képen) és az eredeti magas színvonalú reprodukciója.

Esztétika: star  star  star  star  star 
Anyagok minősége: star  star  star  star  star 
Alkalmazkodás: star  star  star  star  star 
like

Ellenőrzött értékelés

2023-05-24, 10:37

60L Big Daddy bőrből készült bőröndös csomagtartó Egy igazi Big Daddy. Egy csomagtartó, amely mindenképpen nagyobb motorkerékpároknak való. Méretei lehetővé teszik, hogy két bukósisakot is könnyedén elférjen benne. Az alap méretei, valamint a csomagtartó puszta térfogata a szabványosnál nagyobb csomagtartó használatát sugallja. A csomagtartó rögzítésének módját megváltoztatnám a hordozóra, a bőrszíjakról (a csomagtartóhoz mellékelt készlet) merev csatlakozásra cserélném. Maga a csomagtartó masszívan kivitelezett, klasszikus kialakítású, felesleges feltűnés nélkül - nem vonja el a figyelmünket paripánkról. Sajnos vissza kellett küldenem, mert nem illett a Honda Shadow 750-re - túl nagy, úgy nézett ki, mintha spoiler lenne a motoron.

Esztétika: star  star  star  star  star 
Anyagok minősége: star  star  star  star  star 
Alkalmazkodás: star  star  star  star  star 
like

Ellenőrzött értékelés

2023-05-25, 10:39

Titan-X Koso fűtött kormánykerékbetétek A KOSO a legjobb kiegészítő fűtött kormány a piacon. Illeszkednek az 1"-os és annál nagyobb kormányokhoz. Az én esetemben a Harley-mra szereltem őket, és tökéletesen illeszkednek minden további módosítás nélkül. A beépített be-/kikapcsoló lehetővé teszi, hogy biztonságosan kiválaszthassa (anélkül, hogy levenné a kezét a kormányról) az öt hőmérsékleti tartomány egyikét, ahol mindegyik hőmérsékletet más színű LED jelzi. Ezenkívül biztosítékkal ellátott elosztóval van ellátva, ami további biztonságot nyújt. Egy termék, amelyet érdemes ajánlani, és megéri az árát.

Esztétika: star  star  star  star  star 
Anyagok minősége: star  star  star  star  star 
Alkalmazkodás: star  star  star  star  star 
like

Ellenőrzött értékelés

2023-01-21, 11:30

Moped robogó borítás Gmoto.pl méret S A borítást egy 1998-ban vásárolt, de még mindig működőképes Hero Puch mopedhez vettem. A kiválasztott huzat (méret) nagyon jól megfelel az elvárásaimnak és megfelelően védi a járművet az esőtől, vagy akár a lopástól. Az ár/minőség arány nagyon jó. Ajánlottam már ismerőseimnek is, akik hasonlót kerestek. Sikeres vásárlás.

Esztétika: star  star  star  star  star 
Anyagok minősége: star  star  star  star  star 
Alkalmazkodás: star  star  star  star  star 
like

Ellenőrzött értékelés

Motorkerékpáros kiegészítők

A motorkerékpár tartozékok a motorkerékpár használatához kapcsolódó legkülönfélébb kiegészítő elemek. Az üzletünkben kínált Motorkerékpár tartozékok lehetővé teszik a nagyobb csomagok biztonságos szállítását, segítik az egykerekű szervizelését és javítását, védik a járművet a lopás ellen, vagy egyszerűen csak változatosabbá teszik a megjelenését. A Motorkerékpár tartozékok univerzális vagy dedikált, kifejezetten az egykerekűek meghatározott modelljeihez készült kiegészítőkként kaphatók.

A motorkerékpár tartozékok sokféle funkciót látnak el

.

A motorkerékpárokat és a hozzájuk tartozó ruházatot, bakancsot vagy sisakot tekintve a standard termékek széles közönség számára készültek. Ugyanakkor köztudott, hogy a legtöbb egykerekű felhasználónak saját motoros stílusa, preferenciái vagy igényei vannak.

Ez az oka annak, hogy a motoros kiegészítők a motorkerékpár termékek egy olyan fontos csoportját képezik. A különféle személyre szabott motorkerékpár-kiegészítők egyéni jelleget kölcsönöznek az egykerekűnek, a csizmáknak, a kesztyűknek vagy a ruházatnak, és hangsúlyozzák a rajongók egy szűk csoportjához kapcsolódó stílust.

Praktikus motorkerékpár-kiegészítők.

Praktikus motoros kiegészítők nem kevés stílussal

.

És mire lehet szüksége egy egykerekű tulajdonosnak? Kezdjük a leghétköznapibbakkal, amelyeket szinte minden motorosbolt kínál. Motoros kiegészítők a lopásgátló kiegészítők, amelyek megvédik az egykerekűt vagy akár a bukósisakot a nem kívánt tulajdonosváltástól. Az olyan termékek, mint az u-lakatok, tárcsazárak, láncok és más típusú motorkerékpár-zárak megnehezítik az egykerekű mozgatását és gondoskodnak a biztonságról, a különböző riasztók pedig hangosan tájékoztatnak egy ilyen kísérletről.

Az elektronikus motorkerékpár kiegészítők is egyre népszerűbbek, és ennek folytán a tartóik is. Az üzletünk által kínált nem szabványos számlálók és különböző alkalmazások segítségével sokkal több adatot lehet gyűjteni a motorozásról, tartóik pedig stabil, biztonságos rögzítést biztosítanak az egykerekű szabványos szerkezetéhez.

Ezek a tartóik sokféleképpen használhatók.

A rendkívül praktikus motorkerékpár-kiegészítők közé tartoznak a különféle állványok is. Itt azonban a motoros és az egykerekű stílusa is jól látható. A tisztán praktikus motorkerékpár-állványt elsősorban az extrém, terepmotoros raliversenyek szerelmesei választják. Mások viszont a csomagtartó praktikusságának egy részét feláldozzák a megjelenésért, és a legkülönbözőbb formák és anyagok közül választanak.

A védelmet és a szervizelést szolgáló motorkerékpár-kiegészítők jól is nézhetnek ki

.

A praktikus elem és a stílus ötvözése azonban messze túlmutat a motorkerékpár-csomagtartókon. Motoros kiegészítők a szokatlan szélvédők és védők, háttámlák és gmole, amelyek a praktikus funkció mellett egyéni megjelenést kölcsönöznek egykerekűjének. Kevésbé praktikus motoros kerékpáros kiegészítőkkel is kiemelheti motorkerékpárját. A motorkerékpár-kiegészítők és a különböző motoros és motoros ruházati kütyük, köztük a zászlók, bojtok vagy matricák kiegészítik a formalitást, hogy egyedi stílust kölcsönözzenek egykerekűjének.

A motorkerékpár-kiegészítők végső soron olyan tárgyak, amelyek hasznosak a motorkerékpár parkolása, szállítása és szervizelése során. A fűtőhuzatok és takarók megvédik az egykerekű alkatrészeit az átmeneti vagy szezonális hőmérsékletcsökkenéstől; a szállítóhevederek segítenek az egykerekű biztonságos és stabil szállításában; a különféle könyvek pedig növelik a motoros ismereteit a járművéről, annak történetéről, működéséről, valamint a tervezett út céljáról és útvonaláról.

A motorkerékpár tartozékok végül is hasznos tárgyak a motorkerékpár istállózásához, szállításához és szervizeléséhez.

Motoros kiegészítők széles választéka számos gyártótól a Gmoto.pl oldalon

.

Motoros webáruházunkban motorkerékpár tartozékok kaphatók, amelyek hasznosak a motorozás, a javítás és a karbantartás során. Talál motoros kütyüket az egyéni stílusának fokozására, valamint motoros kiegészítőket, amelyekkel ismereteket szerezhet a jármű történetéről, fejlesztheti készségeit, vagy egyszerűen csak megajándékozhatja magát vagy egy hozzátartozóját. Minden információ megtalálható az adott termékre kattintva.