check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Motorkerékpárok szállítása

Gyártó

Akciók

Csak elérhető

Ár

    HUF

Megjelenítés

Találat: 261
Szállítási fogantyú Ciro króm - 66000

31 270,00 Ft

szállítás 0 Ft

Szállítási fogantyú Ciro króm - 66000

Szállítási fogantyú Ciro króm - 66100

31 270,00 Ft

szállítás 0 Ft

Szállítási fogantyú Ciro króm - 66100

Böngészés gyártó szerint

A motorkerékpárok biztonságos szállítása a megfelelő tartozékokkal

A motorkerékpár-szállító tartozékok az egykerekűek biztonságos és stabil szállítására szolgáló elemek sorát jelentik. A speciális hevederek, kábelek és azok rögzítései lehetővé teszik a motorkerékpárok szállítását megfelelő alapon anélkül, hogy félni kellene a felborulástól vagy más módon történő helyváltoztatástól, akár az út egyenetlenségein való áthaladás következtében.

A motorkerékpárok szállítása sok esetben igen nagy kihívást jelent

.

A személygépkocsikhoz képest kisebb súlyuk és méreteik ellenére a motorkerékpárok szállítása a problémásabbak közé tartozik. Kialakításuk, különösen a nehéz egykerekűek esetében, arra kényszeríti őket, hogy függőlegesen helyezkedjenek el, és ez ismét számos erős alkatrészt igényel, hogy ezt a pozíciót megtartsák. A motorkerékpár szállítása ezért speciális hevederek és kábelek segítségével történik, amelyek megfelelően erősek és ellenállnak a különböző tényezőknek, ugyanakkor könnyen felszerelhetők és szükség esetén meglazíthatók.

A motorkerékpár szállítására szolgáló fogantyú nem kevésbé fontos, mint az öv

.

A kábel vagy az öv mellett gyakran elengedhetetlen tartozék egy speciális motorkerékpár-szállító fogantyú is. Az adott motorkerékpár-modellhez készített motorkerékpár-szállító fogantyú lehetővé teszi, hogy az övet vagy a kötelet a motorkerékpár egy meghatározott pontján lehessen bekötni, anélkül, hogy félni kellene az alkatrészek sérülésétől. A padlóhoz kötött fogantyú ezzel szemben lehetővé teszi a motorkerékpárszállítás biztosítását azáltal, hogy biztonságos, erős övrögzítési pontokat készít az alján.

Biztonságos motorkerékpár-szállítás a Gmoto.pl oldalon kapható kiegészítőknek köszönhetően

.

Nálunk a motorkerékpárok szállításához előkészített cikkek sokaságát találja. Kínálatunkban övek, kábelek és különböző típusú kapaszkodók találhatók elismert gyártók által gyártott, univerzális és az adott egykerekűhöz igazított kábelek. A termékre kattintva elérhetőek a termék jellemzői és paraméterei.