check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Motorkerékpár kiegészítők

Gyártó

Akciók

Csak elérhető

Ár

    HUF

Megjelenítés

Találat: 21176
Oxford Aquatex L motorkerékpár huzat - CV204
Chopper kis átlátszó üveg - 76939

31 710,00 Ft

szállítás 0 Ft

Chopper kis átlátszó üveg - 76939

stars    (64)
Nagy színezett szélvédő Choper - 76622

34 700,00 Ft

szállítás 0 Ft

Nagy színezett szélvédő Choper - 76622

stars    (45)
Gmoto.pl motorkerékpár borító XL méret
Oxford 22mm sebességtartó automatika - OX608
Kipufogó dugó 2T JMP

2 020,00 Ft

Kipufogó dugó 2T JMP

stars    (4)
Füldugó dugók 4 db - OF297

290,00 Ft

Füldugó dugók 4 db - OF297

stars    (4)
Univerzális rendszámtáblatartó - 80771
Szélvédő - burkolat - 190397

11 440,00 Ft

Szélvédő - burkolat - 190397

stars    (2)
JMP robogó motorkerékpár burkolat
Robogó szélvédő - 76475

6 210,00 Ft

Robogó szélvédő - 76475

stars    (5)
Műanyag csavaros kupak JMT M6

2 420,00 Ft

Műanyag csavaros kupak JMT M6

stars    (1)
Held bőr kormánytollak - 4477-00-01
Műanyag csavaros sapka JMT M8

2 480,00 Ft

Műanyag csavaros sapka JMT M8

stars    (1)
Motorkerékpár elsősegélycsomag - 94-004
Oxford háromszög oldalsó lábtartó - OX749
Vízálló telefontartó 155 7 hüvelyk - BT155

Böngészés gyártó szerint

Motorkerékpár tartozékok, amelyek segítenek a motorozásban és az álló helyzetben is

A biztonság, a vezetési kényelem és a motorozás stílusa nem csak magán az egykerekűn alapul. A motorkerékpárhoz tartozó kiegészítők itt nagy jelentőséggel bírnak. A különféle motorkerékpár tartozékok lehetővé teszik, hogy személyre szabja járművét.

A kompatibilis motorkerékpár tartozékok kiemelik a motorkerékpár és a motoros egyéni stílusát. A motorkerékpár tartozékok emellett javítják az egykerekű kényelmét menet közben vagy álló helyzetben, valamint az alkatrészek élettartamát. Végül, a motorkerékpár tartozékok növelik a motoros biztonságát, további, az adott motoros és utas számára előkészített védelmet nyújtva.

Motoros kiegészítők az egykerekű és használója megjelenéséhez és stílusához

.

A motorkerékpár-kiegészítők leggyakrabban az adott egykerekű megjelenésének módosításával kapcsolatosak. És valóban, a láthatóbb helyen elhelyezett motorkerékpár-kiegészítők gyakran változatosak, hogy ne csak zavarják, hanem ténylegesen fokozzák az egykerekű stílusát.

Másrészt csak néhány motorkerékpáros kütyü, [cat:3817]bojt vagy [cat:3818]rókakészlet készül közvetlenül a jármű megjelenésének módosítására. Sokkal gyakrabban van a motorosoknak szánt kiegészítőknek konkrét gyakorlati funkciója, és gyakran éppen ebből a célból vásárolják őket az egykerekűek tulajdonosai.

Motoros kiegészítők a nagyobb biztonságért

.

Ezek közül az első funkció, khm, a biztonság. A motorkerékpár tartozékok, mint például a szélvédő, gmole, protektorok vagy akár a fényvisszaverő elemek jobb védelmet nyújtanak az egykerekű használójának vezetés közben és baleset esetén.

Hasznosságuk miatt egyébként néhány motorkerékpár-kiegészítőt itthon törvény írja elő. Bár a motorosok kiegészítőként kezelik, a elsősegélycsomagok lehetővé teszik az állkapocs-, fej- és testsérülések gyors kezelését és enyhítését egy szerencsétlen kaland után.

Ezekkel remekül megvédhetjük magunkat és családunkat.

Motoros kütyük, amelyek bizonyos helyzetekben hasznosak

.

Egyes motoros kütyük, amelyek a biztonsággal kapcsolatosak, nagyon speciális helyzetekhez kapcsolódnak. Ilyen például a kormánycsillapító. A motorkerékpár-kormányzáshoz kapcsolódó motorkerékpár-kiegészítők lehetővé teszik, hogy az első kerék megtartsa a megfelelő pozíciót, amikor gyorsan gyorsul és elveszíti a tapadást. Az átlagos motoros az ilyen motorkerékpár-kiegészítőket szükségtelennek tarthatja. A motorosok egy bizonyos csoportja azonban egyértelműen látja, hogy az ilyen motoros kütyük hogyan javítják a biztonságot az általuk ismert helyzetekben.

A motorkerékpár-felszerelések számos, magát a motorkerékpárt védő elemet tartalmaznak

.

A tipikus védő motorkerékpár-kiegészítők azonban leginkább magának a motorkerékpárnak a sérülésektől való védelméhez kapcsolódnak. Az olyan praktikus motoros kerékpáros kütyük, mint például a [cat:3794]védőburkolatok a védett alkatrészeket védik a szennyeződésektől, kövektől vagy mechanikai sérülésektől.

Kicsit más szerepet töltenek be az álló helyzetben hasznos motoros szerkentyűk. A fedelek, a fűtőtakarók és más ilyen típusú motoros kütyük védik az alkatrészeket vagy az egész motorkerékpárt a széltől, esőtől és az időjárás hatásaitól, a [cat:3802]szállítóhevederek pedig az egykerekű nem kívánt mozgásától szállítás közben.

A motorkerékpár védőfelszerelések növelik az egykerekű alkatrészek élettartamát

.

Egy másik motorkerékpár védő szerkentyű a motorkerékpár alkatrészének gyors elhasználódástól való védelméhez kapcsolódik. Érdekes példa erre a motoros kerékpár tartozékok, amelyek a hajtáslánc folyamatos kenését biztosítják. A automata olajozók akár többszörösére növelhetik a lánc élettartamát. Azért is hasznos gadgetek a motorosok számára, mert megszabadítják a felhasználót a rendszer gyakori, időszakos kenésétől.

Praktikus és stílusosan szerelhető motoros kütyük

.

A praktikus motoros és robogós szerkentyűk végső soron a motorozás közben használt egyéb tárgyakhoz kapcsolódó elemek. Motoros cikkek, mint például a kanna és annak rögzítése, rendszámtábla rögzítés vagy [cat:3792]telefonfedél és tartó

lehetővé teszik, hogy az adott tárgyat biztonságosan és stabilan rögzítsük és biztonságosan használjuk akár a motorkerékpár mozgatása közben is.

Főként a chopper motorkerékpárok esetében a speciálisan elkészített motoros kütyük, mint például a [cat:3815]tankpántok vagy a [cat:3813]tolltartók egyértelműen kiemelik az egykerekű stílusát, és lehetővé teszik, hogy kiemelkedjen a hasonló modellek közül.

Gadgetek a motorosok számára a vezetési kényelem javítására

.

Végül a motoros kütyük a motorkerékpárosok számára készült kiegészítők, amelyek a legkülönfélébb körülmények között történő motorozáshoz kapcsolódnak. A szélvédőkön vagy védőkön kívül a legkülönfélébb [cat:3804]motoros és utas háttámlák, [cat:3758]tempomat vagy fűtött markolatok is megtalálhatók. A megfelelő motoros kütyük csökkentik a fáradtság kockázatát, és lehetővé teszik, hogy még a hidegebb napokon is tovább élvezze a motorozást.

A stílus, a kényelem és a biztonság különböző motoros cikkei a Gmoto.pl oldalon

.

Nálunk a legkülönfélébb felhasználási területekre vonatkozó motoros kütyüket találsz. Sokoldalú, a biztonságot és a kényelmet javító robogóhoz és motorkerékpárhoz való gadgeteket kínálunk, a nélkülözhetetlen elsősegélycsomagoktól vagy láncolajozó rendszerektől kezdve a motor és más motorkerékpár-alkatrészek borításain át a kormánylökéscsillapítókig, szélvédőkig vagy háttámlákig. A Gmoto.pl oldalon motorkerékpár-kiegészítőket is talál, amelyeket a motorkerékpárok speciális típusaihoz terveztek, mint például lengéscsillapító borításokat cross és enduro egykerekűekhez vagy bőr tolltartókat, amelyeket a stílusos chopperekre lehet felszerelni. Az adott termék jellemzőit és paramétereit a termékre kattintva találja meg.