Menü

Chopper - Cruiser

A choppere ragyogását csak a nap homályosíthatja el! Nálunk olyan alkatrészeket és tartozékokat talál, amelyekkel megjavíthatja vagy felturbózhatja álmai gépét.

A legnépszerűbb termékek

A chopperekhez és cruiserekhez szánt motoros csizmáknak stílusosnak, kényelmesnek és biztonságosnak kell lenniük. Kínálatunk a klasszikus megjelenésű, természetes bőrből készült modellektől a modernebb változatokig terjed, hogy illeszkedjen a motorkerékpárok folyamatosan változó megjelenéséhez ebben a szegmensben. Az innovatív megoldások, a kiváló minőségű kivitelezés és az időtlen megjelenés olyan jellemzők, amelyek visszaköszönnek a nálunk kapható chopper és cruiser motoros csizmákból

Ha útra kel, jó, ha felkészült minden kihívásra. A chopperekhez és cruiserekhez való motoros ruházat ezt sokkal könnyebbé teszi. Az erős anyagok, a strapabíró protektorok és az időtlen megjelenés, valamint a többfunkciós membránok és a kényelmes viselet ideális kombinációt alkot a motorkerékpáron töltött hosszú órákhoz. A chopper és cruiser motoros ruházat leggyakrabban természetes bőrből készül, amely évekig bírja, egyedi stílust és biztonságot nyújt.

Hátizsákok

A chopper vagy cruiser motoros hátizsák megkönnyíti az életét az úton és a napi városi túrák során. Tárolja benne laptopját, iratait és a többi apróságot, amelyeket magával szeretne vinni az útra. A chopperhez és cruiserhez való motoros hátizsák egyszerre praktikus kiegészítő és befektetés a motorozás kényelmébe és biztonságába. A beépített víztartállyal és hátvédővel ellátott modellek mindenképpen a motoros hátizsákok csúcsát jelentik, amelyeket érdemes a saját nyugalma érdekében választania. Nézze meg a chopper és cruiser motoros hátizsákokat, és induljon útnak!

Alkatrészek

Motorkerékpár-alkatrészeket keres chopperéhez vagy cruiseréhez? A legjobb helyen jár! Több tízezer motorkerékpár-alkatrészt kínálunk a motorhoz, a felfüggesztéshez, a fékrendszerhez, a hűtőrendszerhez, az elektromos rendszerhez és más alkatrészekhez, amelyeket motorján talál. Eredeti (OEM), csere- és kiegészítő alkatrészek közül választhat, hogy felkészítse motorodját a szezonra és akár a leghosszabb útra is! Nézze meg a boltunkban kapható chopperekhez és cruiserekhez való motorkerékpár-alkatrészeket, és álljon készen bármilyen kalandra!

Gumiabroncsok

Az üzletünkben kapható chopper és cruiser motorkerékpár abroncsok a tartós anyagok, az innovatív megoldások és a vonzó design kombinációi. A Gmoto motorkerékpár abroncsaival nemcsak sok kilométert tehet meg, de jó tapadást is biztosítanak gépének, és fantasztikusan mutatnak a krómozott és fekete felniken! Kínálatunkban olyan neves gyártók, mint a Pirelli, a Michelin, a Dunlop és a Heidenau motorkerékpár gumiabroncsait találja chopper és cruiser motorokra. Válassza ki kedvenc motorkerékpár gumiabroncsát és ne hagyja, hogy bármi is akadályt jelentsen!

Tartozékok

A chopper- és cruiser-tulajdonosok mindenféle motorkerékpár-kiegészítőt szeretnek! A pohártartók, kormányrojtok, szegecses tasakok és egyéb bőr kiegészítők tökéletesen illenek a krómozott nehéz motorkerékpárokhoz. A Gmoto-nál megtalálja azokat a motorkerékpár-kiegészítőket, amelyekre mindig is vágyott! Kombinálja kedvenc motoros kütyüit a gépével, és tegyen jó benyomást a városban vagy egy motoros ralin.

Szerelőtermékek

Saját maga javítja és szervizeli chopperét vagy cruiserét? Akkor szüksége van kiegészítőkre, hogy műhelyed az igazi nagy események helyszínévé váljon! A kerékállványok, az emelők, a kéziszerszámkészletek, a nedvszívó szőnyegek vagy a speciális szerszámok (pl. a karburátor szinkronizálásához szükséges vakuométer vagy a kerékkiegyenlítő állvány) csak néhány példa a szerelőtermékek közül, amelyek nem hiányozhatnak otthonából. Válasszon szerelőtermékeket a közelgő javításhoz vagy szervizeléshez, és készítse fel motorját a szezonra!

Lifestyle - Casual - Hétköznapi viselet

Szeretné hangsúlyozni a kétkerekűek iránti szeretetét? A motoros hétköznapi ruházat segít ebben! Kínálatunkban talál pólókat, pulóvereket, sapkákat, zoknikat és egyéb ruhadarabokat, természetesen mind motoros témájú. Egy motoros rali, munka, egy hétvégi kiruccanás... A Gmoto motoros pólójának viselésére valóban sok alkalom kínálkozik!

Általános termékek

Motorkerékpár-kiegészítőket keres chopperéhez vagy cruiseréhez? Jó helyen jár, mert nálunk több ezer van belőlük! Motoros szélvédő, extra fényszóró, kormányvég bojtok, motoros árbóc, vagy esetleg kiegészítő kormány, ami hosszú távon sem fárasztja el a kezet? A Gmoto-nál szó szerint mindent megtalál a gépéhez.

Többrétegű, modern szálakból készült héj, ütéscsillapító párnázás, DD vagy mikrometrikus rögzítés, antibakteriális párnázás, vonzó festés... Egy chopper vagy cruiser motoros sisaknak biztonságosnak, kényelmesnek és stílusosnak kell lennie! A Gmoto-nál olyan motoros sisakokat talál, amelyek mindezen követelményeknek megfelelnek. A világ legjobb gyártóinak, köztük a Bell, az Airoh, a SHOEI és a HJC sisakjainak széles kínálatából választhat.

Termoaktív alsónemű

A motorozáshoz készült termikus alsónemű lehetővé teszi, hogy növelje a hőérzetét, amikor rossz időjárási körülmények között motorozik. Meleg időben hűsíti a testét (egyes modellek akár 1 Celsius-fokkal is csökkentik az érzékelt hőmérsékletet!), hideg és esős napokon pedig extra meleget ad (a merinógyapjú készletek különösen ajánlottak). Ráadásul a termo alsónemű más tevékenységekhez (többek között síeléshez, kerékpározáshoz, futáshoz és túrázáshoz) is viselhető, így egész évben használatban lesz. Válassza ki a legjobb motorozáshoz készült termo alsóneműt, és máris indulhat. A kaland a küszöbön áll!

Arról álmodozik, hogy a lemenő nap fényében utazik? Még szép! Ehhez viszont motoros táskákra lesz szüksége, hogy chopperéből vagy cruiseréből igazi országúti gépet varázsoljon. Kínálatunkban talál többek között oldalsó táskát, központi táskát, üzemanyagtartály- és henger alakú táskát, rollbageket és sok más megoldást, amelyekkel biztonságosan és kényelmesen magával viheti minden felszerelését. Tekintse meg a chopper és cruiser gépekhez rögzíthető motoros táskák kínálatát, és induljon el élete kalandjára!

A kezeknek nincs könnyű dolguk motorozás közben. Az eső, a szél és a szezon utáni fagyok miatt már nem tudja szabadon kezelni a felszerelést, és a motor mozgatása sem egyszerű. Ez nemcsak veszélyes (az elgémberedett vagy fáradt kezek megnövelik a reakcióidőt), hanem kényelmetlen is. A chopper vagy cruiser motoros kesztyűk segítenek ezen változtatni. Védje kezét a sérülések és a rossz időjárás ellen, és vágjon neki az útnak!

Szereti a motorja kipufogójának vad hangját? Higgye el, lehet még jobb is! A nálunk található chopper és cruiser motorkerékpár-kipufogókat a kiváló hangzás és a tökéletes kialakítás jegyében válogattuk össze. Válasszon több ezer motoros kipufogó közül, és alakítsa át gépét egyedi remekművé!

Motoros szemüveg

Nyitott sisakot használ? Akkor feltétlenül szerelkezzen fel egy jó motoros szemüveggel! Nemcsak jó látási viszonyokat és megfelelő védelmet biztosít, hanem azt is lehetővé teszi, hogy feldobja motoros stílusát. Válasszon jó szellőzéssel, párolgásgátló bevonattal és puha habbal ellátott modelleket, amelyek jól alkalmazkodnak az arcformához, hogy kényelmes legyen a viselésük. Nézze meg a motoros szemüvegeinket, és érezze a szabadságot az úton!