check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Motoros szemüveg

Gyártó

Akciók

Csak elérhető

Ár

    HUF

Megjelenítés

Találat: 880
T06 veterán szemüveg - 80280

3 870,00 Ft

T06 veterán szemüveg - 80280

stars    (3)
T07 veterán szemüveg - 80281

4 360,00 Ft

T07 veterán szemüveg - 80281

stars    (3)
Veterán T08 tükrös védőszemüveg - 122701
Climax 500 motoros szemüveg - 1301500103000

31 420,00 Ft

szállítás 0 Ft

Climax 500 motoros szemüveg - 1301500103000

Climax 521 motoros szemüveg - 1301521103000

34 290,00 Ft

szállítás 0 Ft

Climax 521 motoros szemüveg - 1301521103000

Climax 510 motoros szemüveg - 1301510102000

31 420,00 Ft

szállítás 0 Ft

Climax 510 motoros szemüveg - 1301510102000

stars    (1)
Climax 513 NP motoros szemüveg - 1301513115000
Leoshi SLR szemüvegüveg

Böngészés gyártó szerint

Motoros szemüveg a stílusért és a biztonságért a motorosoknak

A motorkerékpáros védőszemüveg egy különálló elem, amely a szemet és a motoros arcának egy részét védi. A motorkerékpáros védőszemüveg nem engedi, hogy levegő, szennyeződés vagy víz jusson a szembe. Ennek eredményeképpen lehetővé teszik, hogy a szemét mindig az úton tartsa, és gyorsan reagáljon a veszélyes helyzetekre, javítva a biztonságot és a kényelmet. Chopper motorosszemüveget gyakran használnak a motorosok megjelenésének részeként. Választásukat azonban elsősorban a gyakorlati funkciójuknak kell meghatároznia.

Miért használnak egyes motorosok motorosszemüveget?

.

A tipikus bukósisakban a szemek védelmére egy napellenző szolgál. Motorozáskor ez a kialakítás hatékonyan elválasztja a szemet a beáramló levegőtől, és lehetővé teszi az út folyamatos megfigyelését és a mérőórák leolvasását. Néha azonban a sisak alakja gyakorlatilag lehetetlenné teszi a vizor használatát. Ez különösen a cross enduro sisakok esetében figyelhető meg.

Ez az a pont, ahol a bike szemüveg a képbe kerül. A könnyű, tartós műanyagból készült és a sisakra szerelt kerékpárszemüveg cross és enduro hatékonyan egészíti ki a fej védelmét és a vizor tulajdonságait. Az Enduro cross motoros szemüvegek gyakran letörhető szerelvényekkel vannak ellátva. A csúszásgátlók itt lehetővé teszik, hogy magát a napellenzőt megvédjék a gyors romlástól.

A vintage motorkerékpár-szemüvegek kiegészítik a motoros stílusos megjelenését

.

A második ok, amiért motorosszemüveget használnak, a stílus. Néhány évtizeddel ezelőtt a motorosszemüveg a tipikus sisak elengedhetetlen kiegészítője volt. Ma a klasszikus egykerekűek sok tulajdonosa használ retro motorosszemüveget, hogy kiegészítse motorjának imázsát a rally-kon és fesztiválokon.

Különösen népszerűek a PRL motoros szemüvegek, amelyek közvetlenül a korszak ruházatára és szemüvegére utalnak. Másrészt a chopper vagy cafe racer szemüvegek és a motoros szemüvegek az ilyen típusú egykerekűek általános stílusához kapcsolódó elemek. A Copper-szemüvegeket elsősorban a legegyszerűbb és ezért legolcsóbb modellek miatt javasolják a raliversenyeken való használatra.

Mit kell adnia a jó motorosszemüvegnek?

A felső kategóriás retro motoros szemüvegek már rendelkeznek a hosszabb utakon a szemvédelemhez szükséges tulajdonságokkal. Az ilyen chopper-szemüvegek megfelelően megerősítettek, fémszerkezetűek, kifinomult napellenzővel és olyan funkciókkal rendelkeznek, mint az Anti Fog rendszer. Mindenekelőtt alapkövetelmény, hogy a motorosszemüveg védjen a szél, a szennyeződés, a por és a rovarok ellen, és a megfelelő kialakítású arcvédővel az eső ellen is.

Ezeket a tulajdonságokat is biztosítania kell a enduro motorosszemüvegnek. A Cross motorosszemüvegnek szorosan kell illeszkednie a sisakhoz, hatékonyan kell védenie a nagy mennyiségű szennyeződés és por ellen, és megfelelő szellőzést kell biztosítania a fej számára. A védőszemüvegek itt nem mindig külön tartozékokkal szerelhetők fel.

A nem megfelelő enduro vagy chopper motoros szemüveg veszélyes a szem egészségére

.

Nem csak a hiánya, de a nem megfelelő retro vagy enduro motoros szemüveg is súlyosan károsíthatja a szem egészségét. A rosszul illeszkedő krossz- vagy chopper-szemüveg szemszárazsághoz és kötőhártya-gyulladáshoz vezet, ami égő és vörös szemekben nyilvánul meg. A Retro vagy enduro motoros szemüveg a veszélyes sugarak ellen is hatékonyan véd.

Az chopper motorosszemüveg vagy a PRL motorosszemüveg is felszerelhető kiegészítőkkel, elsősorban lencsékkel és UV-blokkoló szűrőkkel. Kérjük, vegye figyelembe, hogy az UV-védelemnek kevés köze van a színezett napellenzőhöz. A színezett motorosszemüveg jól jön, ha a napon motorozik, de nem védi meg a szemét, mint a szűrők, az ultraibolya sugárzás káros hatásaitól.

Tartó és praktikus motoros szemüvegek chopperhez, endurohoz és még sok máshoz a Gmoto.pl oldalon

.

Nálunk kiváló minőségű motorosszemüveget talál számos egykerekű típushoz. Kínálunk klasszikus, stilizált chopper motorosszemüvegeket és szemüvegeket rövid túrákhoz és hosszabb utakhoz, sérülésálló és tökéletesen szellőző enduro és cross motorosszemüvegeket, valamint sokoldalúbb, klasszikus és modern motorosszemüvegeket nyitott sisakkal való használatra. A szemüvegek jellemzői és specifikációi a termékre kattintva találhatók.