check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Motoros csizmák

Gyártó

Méret

Gender

Akciók

Csak elérhető

Ár

    HUF

Megjelenítés

Találat: 891
Held Fekete OS cipőburkolat - 8450-00
Oxford esőálló cipőhuzat M 42-43 - OB/M
Rebelhorn Scout motoros csizma fekete 43 - RH-BOT-SCOUT-01F-43

50 520,00 Ft

szállítás 0 Ft

Rebelhorn Scout motoros csizma fekete 43 - RH-BOT-SCOUT-01F-43

stars    (3)
Rebelhorn Rio motoros csizma fekete 43 - RH-BOT-RIO-01-43

40 020,00 Ft

szállítás 0 Ft

Rebelhorn Rio motoros csizma fekete 43 - RH-BOT-RIO-01-43

stars    (5)
Leoshi cipő overlay - 219033
Shima Exo Férfi motoros csizma fekete 43 - 5901138304808

45 840,00 Ft

szállítás 0 Ft

Shima Exo Férfi motoros csizma fekete 43 - 5901138304808

stars    (1)
Rebelhorn Scout Air motoros csizma fekete 44 - RH-BOT-SCOUT-AIR-01F-44
Shima Rebel WP motoros edzőcipő fekete 43 - 5901138302576
Shima Strato motoros csizma fekete 44 - 5901138309629

62 070,00 Ft

szállítás 0 Ft

Shima Strato motoros csizma fekete 44 - 5901138309629

stars    (1)
Shima Thomson motoros csizma fekete 42 - 5901138302323
Shima Terra Lady motoros csizma fekete 37 - 5901138304747
Gaerne G-Midland Gore-Tex motoros csizma 45 - 2528-001.45

131 690,00 Ft

szállítás 0 Ft

Gaerne G-Midland Gore-Tex motoros csizma 45 - 2528-001.45

stars    (3)
Shima SX-6 motoros csizma fekete 44 - 5901138302460

Böngészés gyártó szerint

A motoros csizmák a kényelemről és a biztonságról szólnak, nem csak a motoros lábáról.

A motorosbakancs nélkülözhetetlen ruhadarab minden értelmes egykerekű felhasználó számára. Motorozás közben a női vagy férfi motorosbakancs védi a motoros alsótestét, és lehetővé teszi a jármű létfontosságú mechanizmusainak teljes irányítását. A motorosbakancsok az adott egykerekű stílusához és funkciójához is igazodhatnak, valamint ahhoz, hogy hol fogják még használni a motorosbakancsot.

A motoros cipő fontos része a motoros ruházatnak

.

A motoros ruházathoz elsősorban egy jó kabát, kesztyű vagy nadrág tartozik. Sok egykerekű tulajdonos itt lekicsinyli a motoros cipőt, és a tipikus lábbelit használja vezetés közben. Azonban elég egy hosszabb motorozás ahhoz, hogy felismerjük a motorosbakancs fontosságát.

A motorosbakancsok kialakítása nemcsak a nedvesség vagy a beáramló levegő ellen véd, hanem a karrendszerhez alkalmazkodva lehetővé teszi az egykerekű zökkenőmentes működését. A lábak és a lábak nem fáradnak el, nem hűlnek ki és nem izzadnak. Természetesen a megerősített férfi vagy női motoros csizma arra is felkészült, hogy optimálisan megvédje a motorosok bokáját és sarkát a borulás hatásaitól, amit a hagyományos csizmák semmiképpen sem nyújtanak.

A biztonságos férfi és női motoros csizma nemcsak a következmények ellen véd, hanem maga az ütközés ellen is

.

A jó férfi vagy női motorosbakancsok által nyújtott biztonságot nem csak a baleset következményei elleni védelem szempontjából érdemes vizsgálni. Nyilvánvaló, hogy ez magas szinten áll, köszönhetően a csúcsokon, sarkakon, talpon és felsőrészen lévő megerősítéseknek. A megfelelően illeszkedő, stabil férfi vagy női motorosbakancs azonban a motor teljes irányítását is jelenti.

A motoroscipők felkészítettek a [cat:4039]váltókarok és a fékkarok irányítására, de lehetővé teszik azt is, hogy megérezzük a motorkerékpár mechanizmusainak működését vagy az útfelület állapotát. A motorosbakancs használatával a motoros még inkább az útviszonyokhoz igazíthatja sebességét és vezetési stílusát, és számos kritikus helyzetet elkerülhet.

Női és férfi motorosbakancsok a legkülönbözőbb körülmények között történő használatra

.

Azok a körülmények, amelyek között a motorkerékpárokat használjuk, azonban az egykerekűek típusától függően nagymértékben eltérhetnek. Emiatt a női vagy férfi motorosbakancsok is különböző kategóriákba sorolhatók, amelyek az egyedi igényekhez igazodnak. Más kialakítású sportmotorbakancs, más kialakítású a terepmotorbiciklikhez, és még más a chopperbakancs, a városi motorozáshoz vagy a túramotorbakancs. A megfelelő motorosbakancs kiválasztása itt sem kevésbé fontos, mint a motorosbakancsok használata általában. A megfelelő motorosbakancs egyértelműen javíthatja a motorozás kényelmét és biztonságát, és mindezt az adott egykerekűre jellemző stílus megtartása ellenére.

Városi motoros cipők nőknek és férfiaknak a motorozáson túli használatra

.

A városi körülmények között történő motorozáshoz jó példa a férfi és női motoros bakancs. Ezek a kényelmes, mélyen dekoltált motorosbakancsok gyakran nem tűnnek ki a tipikus lábbelik közül, könnyen fel- és levehetők, és tökéletesen illeszkednek a hagyományos ruházathoz. Az ilyen férfi vagy női motorosbakancsok minden gond nélkül használhatók a munkahelyen vagy a városban való kiránduláshoz. Ugyanakkor még a megkülönböztethetetlen női motorosbakancsok is védelmet nyújtanak a lábnak, a megfelelő erősítések pedig megkönnyítik a motor hatékony irányítását vezetés közben.

Cruiser chopper motorbakancs biztonságos és stílusos

.

Egyre markánsabbak ebből a szempontból a chopper cruiser motorbakancsok. A Cruiser chopper motorbakancsok tökéletesen ötvözik a motorozás kényelmét és biztonságát a klasszikus egykerekűek stílusával. A tipikus férfi chopper cruiser motorbike csizmák vastag bőrből készülnek, és gyakran ízléses kiegészítőkkel díszítik őket. Ugyanakkor az ilyen férfi chopper motorosbakancsok vagy női társaik okosan megerősítettek a talpnál, a saroknál és a hegyénél, valamint légáteresztő és vízálló anyagokkal vannak kiegészítve. A férfi chopper motorbakancsok hosszú egysávos utakra, valamint a klasszikus motorkerékpárok rajongóinak raliversenyein és összejövetelein is használhatók.

Cowboy csizma chopper típus a klasszikus stílus bemutatására

.

A biztonság szempontjából a legkülönfélébb chopper motoros csizmák, az úgynevezett cowboy csizmák. Ezek a rendkívül stílusos, főleg női motoros csizmák már eleve nem hosszú távú utazásra valók. A Cowboy chopper csizmák egyenesen a rally-kon vagy felvonulásokon való bemutató motorozásra készültek, ahol tökéletesen illeszkednek az összetéveszthetetlen klasszikusokhoz. Az ilyen cruiser chopper csizmák lehetővé teszik a motorkerékpár hatékony irányítását, de biztonsági szintjük egyértelműen megkülönbözteti őket a tipikus motoros csizmáktól.

Férfi és női sportmotoros csizmák a teljes kontrollért gyors motorozás közben

.

A másik oldalon a tipikus sportmotorozásra felkészített férfi és női motoros csizmák találhatók. Itt az aszfaltcsíkon való agresszív motorozáshoz való férfi és női motorosbakancsok kerülnek az élre. A műanyagból készült, merev, magas és számos protektorral ellátott sportmotoros csizmák közvetlenül a láb biztonságára és a versenyző tökéletes irányítására helyezik a hangsúlyt. Az ilyen motorosbakancsok használatával viselője nemcsak arról gondoskodik, hogy teste kényelmes és biztonságos legyen, hanem tökéletes érzést is kap az egykerekűhöz. Ily módon a férfiaknak és nőknek szánt sportcipők lehetővé teszik a sportos egykerekű teljes pályaképességének kihasználását.

Férfi és női cross enduro motoroscipő a terepjárós hőstettekhez

.

Azt, amit a női és férfi sportmotorbakancs az aszfalton nyújt, azt a terepen a cross/enduro motorbakancs biztosítja. A terepjáró motorbakancsok merev felépítésüknek és biztonsági jellemzőiknek köszönhetően megvédik a lábakat egy esés következményeitől, és megkönnyítik a terepjáró motorozásra jellemző testhelyzet felvételét. És nem szabad elfelejteni, hogy az agresszív off-road lovaglás során felvett testhelyzet mennyire különbözik a motorosok által felvett tipikus testhelyzettől. A női vagy férfi Cross motoros csizmákat a különleges rögzítés és a rendkívül változatos színvilág is megkülönbözteti. Ez lehetővé teszi a motoros számára, hogy kitűnjön a tömegből, és a Férfi vagy női motoros csizma tökéletesen illeszkedjen a cross/enduro ruházat többi részéhez.

Touring motorosbakancs A férfi és női motorosbakancsok a hosszútávú motorozás kényelmét szolgálják

.

Mi van akkor, ha a motorunkat elsősorban hosszú, nem feltétlenül aszfaltos utak bejárására használjuk? Itt jönnek a képbe a férfi és női kaland- és túra-motorbakancsok. A bőrből vagy textilből készült Túramotoros bakancsok a sportos motoros bakancsok előnyeit kivételes kényelemmel és a legkülönbözőbb időjárási viszonyok elleni védelemmel ötvözik. A belső rétegeknek és a szellőzésnek köszönhetően a férfi bakancsok vagy a női túra-motorbakancsok kényelmesen tartják a lábát, és megakadályozzák, hogy a hosszú órákig tartó utazás ellenére is elfáradjon vagy átázzon a lába.

kalandmotoros bakancs az utazáshoz, ahol az aszfalt véget ér

.

A túramotoros bakancsok egy sajátos fajtája a kalandmotoros bakancs. Ezek a rendkívül kényelmes motorbakancsok férfiaknak és nőknek megfelelően megerősítettek és merevítettek, hogy megvédjék a lábat és a lábszárat a terepjárás során jellemző problémáktól. A férfi és női kalandmotoros bakancsok emellett megkönnyítik az álló motorozást, ami sokkal gyakoribb a vadonban való közlekedés során, mint a burkolt úton való utazás során.

A motoros bakancsok számos tartozékot és cserélhető alkatrészt is tartalmaznak

.

A klasszikus bőrből készült motorosbakancsok is felszerelhetők hasznos kiegészítőkkel. Amikor a chopper vagy városi használatra szánt motorosbakancsokról van szó, akkor elsősorban vízálló fedőrétegekről vagy komfortbetétekről beszélünk. A női és férfi sportos vagy terepjárós motorosbakancsok cserélhető csatokkal, pántokkal vagy szerelvényekkel rendelkeznek, amelyek különösen a nagy teljesítményű motorozáshoz hasznosak. A csizmák ilyen alkatrészei külön-külön kaphatók, így könnyen cserélhetők anélkül, hogy az egész csizmát ki kellene cserélni.

.

Férfi és női motoros csizmák különböző választéka a Gmoto.pl oldalon

.

Nálunk Minősített gyártók különböző típusú egykerekűekhez felkészített motoros csizmáit találja. Kínálunk motorbakancsokat sport-, túra- és terepmotorokhoz, klasszikus bőrből készült motorbakancsokat és városi robogózáshoz, valamint különböző cserélhető alkatrészeket a bakancsokhoz. A szóban forgó motorosbakancsok jellemzőit és specifikációit a termékre kattintva találja meg.