check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

abroncsok chopper/cruiser

Gyártó

Gumiabroncs szélessége

Gumiabroncs profil

Átmérő

Akciók

Csak elérhető

Ár

    HUF

Megjelenítés

Találat: 1406
Avon Cobra Chrome WW fehér öves 140/90-16 TL hátsó gumiabroncs - 2120291 -10%

132 330,00 Ft

147 030,00 Ft

A legalacsonyabb ár 30 nappal az árengedmény előtt: 147 030,00 Ft

szállítás 0 Ft

Avon Cobra Chrome WW fehér öves 140/90-16 TL hátsó gumiabroncs - 2120291

Heidenau K65 MH90-21 54H TL gumiabroncs - 11130170
Avon Roadrunner AM20 első gumiabroncs 130/90-16 - 638341
Avon Roadrider MKII hátsó gumiabroncs 130/90-16 - 638343
Avon AM9 4.10-19 gumiabroncs - 638338

84 560,00 Ft

szállítás 0 Ft

Avon AM9 4.10-19 gumiabroncs - 638338

Böngészés gyártó szerint

A Chopper cruiser motorkerékpár gumiabroncsok a praktikumot a stílussal ötvözik

A Cruiser motorkerékpár gumiabroncsok kifejezetten a klasszikus, stílusos chopper/cruiser egykerekűekhez kifejlesztett abroncsok. A Cruiser chopper motorkerékpár gumiabroncsok garantálják a klasszikus motorkerékpár irányításához szükséges tapadást, vízelvezetést és biztonságérzetet, miközben a klasszikus abroncsformákkal és színekkel feldobják a gép megjelenését. A rézből készült cruiser motorkerékpár gumiabroncsok többféle, kifejezetten a klasszikus motorkerékpár típusához és a megtett úthoz igazított változatban kaphatók.

Milyen chopper cruiser motorkerékpár gumiabroncsokat találunk a piacon

.

Bár a cruiser cruiser motorkerékpár gumiabroncsok egyetlen gumikategóriát sugallnak, könnyen lehet, hogy többféle abroncsváltozat létezik. A legklasszikusabb chopper motorkerékpár gumiabroncs tipikus, szabadidős, aszfaltozott utakon történő motorozásra készült.

Az ilyen chopper motorkerékpár gumiabroncs klasszikus futófelülete jól tapad az aszfalton, esőben hatékonyan vezeti el a vizet, és a motorkerékpár gumiabroncs megjelenése tökéletesen illeszkedik az egész egykerekű stílusához. Leggyakrabban itt is megtalálhatóak a cruiser chopper klasszikus motorkerékpár gumiabroncsok fehér oldalfalúakkal, amelyek még jobban kiemelik az egykerekű megjelenését.

Sportos cruiser motorkerékpár gumiabroncs egy kivételesen erős klasszikushoz

.

A klasszikus motorhang mellett az erős choppereket és cruisereket egyre inkább a kerekekre átadott nagy teljesítmény különbözteti meg. Ha ezt az erőt a hátsó kerekek tapadásának elvesztése nélkül szeretné kihasználni, akkor a kifejezetten sportos hangulatú cruiser chopper motorkerékpár gumiabroncsok a legjobb választás. Az ilyen cruiser motorkerékpár abroncsok gyakran a sport abroncsok technológiáit veszik át, ami jól látható az agresszív futófelületükön.

Azt azonban érdemes szem előtt tartani, hogy a nagy sebességre való besorolás miatt a sportos motoros cruiser gumiabroncs nem mindig fog jól teljesíteni erős esőben vagy országúton. Egy tipikus sportgumihoz hasonlóan a csopper motorkerékpár gumiabroncs is veszíthet tapadásából nedves úton, és gyorsabban kopik.

Modern cruiser chopper motorkerékpár gumiabroncsok a kényelemért és a biztonságért az úton

.

Sokkal jobb választás lenne ilyen körülmények között egy sokoldalúbb, túrasportos tulajdonságokkal rendelkező chopper motorkerékpár gumiabroncs. Az ilyen típusú motoros chopper abroncsok a modern túragumikra épülnek.

A sokoldalúbb futófelülettel az ilyen cruiser chopper motorkerékpár gumiabroncs magas szintű vezetési kényelmet, jó tapadást és jó kezelhetőséget biztosít nedves és száraz útburkolaton, minden körülmények között, és a keverékkel együtt nem engedi a gyors kopást és a könnyű sérülést. Gyakorlati szempontból a cruiser chopper motorkerékpár gumiabroncs a legjobb választás annak, aki sok kilométert kíván megtenni klasszikus egykerekűjével.

Klasszikus és modern chopper és cruiser motorkerékpár gumiabroncsok a Gmoto.pl oldalon

.

Nálunk chopper cruiser motorkerékpár gumiabroncsokat találhat elöl és hátul, amelyek különböző helyzetekben való használatra vannak felkészítve. A kifejezetten sportos jellemzőkkel rendelkező cruiser abroncsoktól a klasszikus chopper motorkerékpár abroncsokon át az időtálló futófelülettel rendelkező klasszikus chopper motorkerékpár abroncsokig és a hosszú utakra szánt modern változatokig. Ezek közül sok elegáns fehér oldalfalú gumiabroncs is kapható. Az egyes chopper cruiser motorkerékpár abroncsokról további információkért kattintson a termékre.