check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Gyártó

Akciók

Csak elérhető

Ár

    HUF

Megjelenítés

Találat: 725
Kormány USB aljzat + voltmérő - USBEXA004
Kormánykerék szivargyújtó aljzat - 82151
Oxford 12V-os szivargyújtó aljzat - EL101
Optimális USB töltő - O108KIT
USB aljzat 2 x 2.1A - 170671
Cardo Spirit Single Intercom - SPRT0001

49 570,00 Ft

szállítás 0 Ft

Cardo Spirit Single Intercom - SPRT0001

Optimális USB töltő - O108 V2
Navitel G550 Moto motorkerékpár navigáció - G550

Böngészés gyártó szerint

Közvetlenül a motorozásra felkészített multimédia motorkerékpárosok számára

A motorkerékpár multimédia a motorozás közben használt médiával kapcsolatos motorkerékpár-kiegészítők sora. A motorkerékpáros multimédia megkönnyíti és élvezetesebbé teszi az utazást, lehetővé teszi a biztonságos kommunikációt másokkal, valamint az utazás feljegyzését, különösen akkor, ha menet közben veszélyes helyzetek adódnak az úton. Az univerzális eszközökkel ellentétben a multimédia motorosoknak immunis lesz a motorozásra jellemző tényezőkre.

A motorkerékpár multimédiát érdemes a dedikált termékek közül választani

.

Úgy tűnik, hogy a különféle médiumok használatához ma már csak egy modern okostelefonra van szükség. És ez igaz is: úgy tűnik. Az úton használt motoros média még mindig nehezen helyettesíthető még egy korszerű multifunkciós eszközzel is. A motorkerékpáros multimédiát úgy készítik, hogy speciális körülmények között és speciális külső tényezőkre működjön. Tipikus példa erre a navigáció. Amellett, hogy a szoftverét közvetlenül az egykerekű motorozásra készítik el, és számos olyan tényezőt vesz figyelembe, amelyet az univerzális programok nem vesznek fel, a dedikált motorosoknak szánt multimédia sokkal ellenállóbb lesz, és még rendkívül zord egykerekű vezetési körülmények között is működik.

Más multimédia a motorosok számára szintén a legjobb dedikált változatban

.

Hasonló okokból érdemes dedikált fejhallgatót, kaputelefonokat és videokamerát is vásárolni. Az egykerekűvel való utazáshoz tervezett multimédia a motorosnak a motorozásra jellemző tényezők ellenére is megőrzi funkcióját és hosszú élettartamát. Ez még az olyan egyszerű tárgyaknál is megmutatkozik, mint a motoros aljzatok. A speciálisan előkészített csatlakozóknak és aljzatoknak köszönhetően a motoros médiák anélkül vehetik igénybe az áramot, hogy megszakadástól vagy a forrás sérülésétől kellene tartaniuk motorozás közben.

Magas minőségű motoros és motoros multimédia a Gmoto.pl oldalon

.

Nálunk motorkerékpár multimédiát talál számos egykerekű modellhez. Kiváló minőségű kaputelefonokat, navigációs és egyéb tartozékokat kínálunk a motorosok számára készült kiegészítők elismert gyártóitól. Az adott eszköz vagy cikk jellemzőit és paramétereit a termékre kattintva találja meg.