check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

ATV - Quad

Sár, homok és kövek - ezt szeretjük a szabadban! Ha Ön is így van ezzel, akkor a legjobb helyen jár. Nálunk talál alkatrészeket a quadjához és ATV-jéhez, de ruházati termékeket, cipőket és kiegészítőket is, amelyekkel kiélheti off-road szenvedélyedet.

A legnépszerűbb termékek

Ön terepen motorozik, így tisztában van azzal, hogy a lábai és a lábszárai milyen megterhelésnek vannak kitéve, amikor órákon át melegszik. Egy quad/ATV bakancs nemcsak arról szól, hogy merev talpa legyen, hogy szilárd tartást és kényelmes támasztást biztosítson, hanem arról is, hogy teljes mértékben megvédje a lábát, amikor elesik vagy átküzdni magát a kihívást jelentő terepen. A quadcipőnek strapabírónak, kényelmesnek és erősnek kell lennie. Elvégre nincs is nagyobb kihívást tartogató környezet a lábbelik számára, mint a terepjáró. Tekintse meg az iparág legjobb gyártóitól származó quad/ATV bakancsok kínálatát. Olyan márkák modelljei várják Önt, mint a Fox, a Gaerne, a Leatt és a Thor.

Ha terepre megy, nem szabad megfeledkeznie a megfelelő ruházatról. Az ATV ruházat biztosítja, hogy esés esetén védve legyen, és hatékonyan megelőz minden kellemetlen meglepetést, amit egy off-road kihívás az Ön számára. Az ATV ruházat a vezetés kényelméről és a teljes szabadságról is szól. Akár a bozótoson vág át, akár új rekordot állít fel a pályán, semmi sem állíthatja meg a mozgásban! Tekintse meg quad ruházati kínálatunkat, és fegyverkezzen fel a terepre olyan ruhákkal, amelyek gondoskodnak a biztonságról, a kényelemről és a stílusról, amikor forró a helyzet.

Motoros szemüveg

A quad szemüveg minden tereprajongó számára kötelező darab. Megvédi Önt a sár és a más járművek kerekei alól kirepülő kavicsok ellen, és megvédi szemét az ágaktól, bokroktól és a természet egyéb elemeitől, amelyek kárt tudnak tenni Önben, miközben az útjájt járja. A quad/ATV-szemüvegnek kényelmesnek, tökéletesen illeszkedőnek és strapabírónak kell lennie. Elvégre a terepen nincs finomkodás! Ráadásul érdemes olyan modellt választani, amelyiknek van olyan látcsöve, amely nem fog bepárásodni, ha esőben vagy nagy erőkifejtés közben motorozik, így maximális láthatóságot biztosít.

Hátizsákok

A quad hátizsák a legegyszerűbb módja annak, hogy a legszükségesebb dolgokat magával vigye a terepre. Víz, élelem, navigáció vagy tartalék kesztyű csak néhány dolog, aminek a terepen mindig kéznél kell lennie. Ráadásul egyes quad/ATV hátizsákmodellek sokkal többet nyújtanak, mint csupán szállítási helyet. A tanúsított hátvédő, amely növeli a biztonságát, amikor terepen motorozik, vagy a vagy víztartály, amelynek köszönhetően úgy is ihat, hogy nem száll le a gépről, csak néhány olyan extra, amelyet érdemes figyelembe vennie, amikor hátizsákot választ quadjához.

Pótalkatrészek

Könnyen kijön egy-egy új hiba, ha terepen vagy motokrosszpályán járatod a gépet. A motor, a felfüggesztés, a fékek és a sebességváltó csak néhány a quadok azon alkatrészei közül, amelyek a terepen nagy terhelést kapnak. Ha biztonságos, kényelmes és élvezetes motorozást szeretne, akkor figyelnie kell a rendszeres szervizelésre, és folyamatosan javítania kell az összes hibát. Vigye tehát quadját a műhelybe, használja ki széles quadalkatrész-adatbázisunkat, és élvezze a hibátlanul működő gépet. Márkás gyártók és olcsóbb modellek, például 50, 125 és 250 köbcentiméteres kínai quadok alkatrészeit egyaránt megtalálja nálunk.

Gumiabroncsok

Terepen a tapadás számít! A quad és ATV gumiabroncsok garantálják a jármű teljes irányíthatóságát, a hatékony fékezést és az agresszív irányváltoztatás képességét. Függetlenül attól, hogy hol használja ATV-jét (aszfalton, motocross pályán vagy terepen) és milyen felületet (sár, homok, kövek vagy hó) kedvel, megtalálja az igényeinek megfelelő ATV gumiabroncsokat. A neves gyártók (többek között az ITP, a Duro, a SUNF és a JOURNEY), a kiváló minőségű kivitelezés és a strapabíró anyagok csak a kezdetét jelentik a Gmoto-nál kapható quad és ATV abroncsok előnyeinek!

Tartozékok

Imádod a terepet? Akkor nagyon jól tudod, hogy ott bármi megtörténhet! Ha fel akar készülni minden meglepetésre, amely a terep- és motokrossz túrák során érheti, akkor érdemes felszerelkeznie quad kiegészítőkkel. A csörlők, a szerszámtartozékok, a horgonyok, a vontatóhevederek vagy a horogtartók csak a kezdete a quad tartozékok hosszú listájának, amelyet a Gmoto-nál talál. Válassza ki a szükséges quad tartozékokat, és induljon a terepre. Várja a kaland!

A quad-sisak elengedhetetlen kellék, amelyet terepre is magával kell vinnie. Hatékonyan védi a fejét a sérülésektől egy esés során, lehetővé teszi, hogy a szemüvegét stabilan a helyén tartsa, és megvédi Önt a más járművek kerekei alól kirepülő ágaktól vagy kövektől. A quad/ATV-sisaknak mindenekelőtt biztonságosnak (a tanúsítás elengedhetetlen!), kényelmesnek és jól szellőzőnek kell lennie, hogy a forró időben történő motorozás során is kényelmesen érezze magát. Összeválogattunk Önnek egy sor quad sisakot olyan híres gyártóktól, amilyen például a Leatt, az Airoh, az IMX, a Bell és a Thor.

Fehérnemű

A termo alsónemű a hideg, meleg és esős napokon is gondoskodik kellemes hőérzetéről motorozás közben. A legkorszerűbb, innovatív szálakból varrt modellek akár 1 Celsius-fokkal is csökkentik a test hőmérsékletét, míg a merinógyapjúból készült vastagabb termo alsóneműk még szélsőséges időjárási körülmények között is felmelegítik a testet. A termo alsónemű frissességet is jelent (az ezüstionok csökkentik a szagokat okozó baktériumok szaporodását), és nincs kidörzsölődés (a varrásmentes kialakításnak köszönhetően), ami szintén fokozza a terep quadozás élményét.

Hosszabb terepmotorozásra indul? Akkor érdemes beruházni egy táskába vagy rollbagbe a quadhoz! Egy nagy középső táska vagy rollbag az ATV-hez egyszerű recept ahhoz, hogy minden szükséges felszerelést magával vigyen off-road kalandjai során. Váltóruhák, szállítóhevederek, kötelek és egyéb kiegészítők - csak néhány dolog azok közül, amelyeket biztonságban szállíthat a quadok és ATV-k számára tervezett poggyászban. Tekintse meg a quadokhoz/ATV-khez készült táskák, rollbagek és dobozok kínálatát, amelyeket semmilyen off-road kalandtól nem lehet visszatartani.