check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Café Racer

Semmitől sem érzi jobban magát, mint amikor a saját motorját építí át, és a projekt befejezése után kigurul rajta a városba vagy az útra. Nálunk mindent megtalál ahhoz, hogy ezt érezze!

A legnépszerűbb termékek

A café racer motoros csizmák a kényelmet, a biztonságot és az időtlen dizájnt ötvözik. Kiválasztottuk Önnek a természetes bőrből és szintetikus anyagokból készült, legmenőbb motoroscipőket az iparág vezető gyártóitól, többek között a Shima, Modeka és Broger márktól. Válasszon a bakancsok, a tornacipők és military motoros csizmák közül, amelyek tökéletesen illenek a café racer motorkerékpárokhoz. Nézze meg, mit készítettünk össze Önnek, és indulj útnak!

A café racer motoros ruházat a klasszikus anyagok (a farmer és a természetes bőr tökéletesen illik a café racerekhez), a modern biztonsági és kényelmi megoldások és az időtlen design kombinációja, amely soha nem válik unalmassá! Tekintse meg café racer motoros ruházati termékeinet, és induljon útnak, magára vonva a járókelők és más motorosok figyelmét.

Hátizsákok

A motoros hátizsák elengedhetetlen, ha motorral indul útnak vagy azzal jár munkába. Laptop, fényképezőgép, iratok, esőkabát és egy praktikus szerszámkészlet - csak néhány példa arra, hogy mit lehet kényelmesen magával vinni egy motoros hátizsákban. Tucatnyi motoros hátizsákot kínálunk, és néhányuk igazán hasznos extrákkal rendelkezik, például beépített víztartállyal vagy hátvédővel. Nézze át, mit készítettünk össze Önnek, és emelje a café racer vezetési élményét egy teljesen új szintre!

Alkatrészek

Minden café racer tulajdonos nagyon jól tudja, mennyire bonyolult egy ilyen gép építése. A motorkerékpár alkatrészek hatalmas választékát állítottuk össze, hogy megjavíthassa a megvásárolt alapot, majd szervizelhesse és bármilyen változtatást elvégezhessen a café racer építésén. Nézze meg, mit válogattunk össze Önnek, és vágjon neki a következő szezonnak!

Gumiabroncsok

Igazán szép motorkerékpár gumiabroncsot keres café raceréhez? Olyat, amely teljessé teszi a megjelenését, tökéletesen illeszkedik a felnikhez, és a dizájnja egységesnek tűnik? A Gmoto-nál neves gyártók (többek között a Mitas, a Pirelli és a Michelin) café racer motorkerékpár gumiabroncsait találja, amelyek a kiváló minőségű kivitelezés, a modern megoldások és a lenyűgöző megjelenés kombinációi! Tekintse meg a café racer motorkerékpár gumiabroncsok kínálatát, fejezze be a motor építését, és induljon útnak.

Tartozékok

Motorkerékpárját café racerré alakítja át, és motorkerékpár-kiegészítőket keres álmai megvalósításához? Történetesen több száz olyan tartozékot és kiegészítő alkatrészt tartunk raktáron, amelyek lehetőséget adnak arra, hogy egy igazi műalkotást építsen, amellyel tarolhat az utcán és a motorkerékpár-rallikon. Többek között talál nálunk fényszórófedeleket, üléspadokat, kormányvégtükröket, rumpupakokat és café racer stílusú világítóelemeket. Nézze meg, mit készítettünk össze Önnek, állítsa össze a rendelését, és irány a garázs, hogy befejezze a motorját!

Szerelőtermékek

Építi álmai gépét, de a műhelye nincs elég jól felszerelve és hiányoznak a szerszámok? Itt az ideje, hogy változtasson ezen! A Gmoto-nál speciális szerszámok (pl. porszívó és kerékkiegyenlítő), garázskellékek (pl. nedvszívó szőnyegek, motoros emelők, kerékállványok és műhelyzsámolyok) és mindenféle kéziszerszám (pl. zsinórok, csavarkulcsok, csavarhúzók és nyomatékkulcsok) széles választékát találja. Nézze meg, mit készítettünk össze Önnek, szerelje fel garázsát a szükséges szerszámokkal és kiegészítőkkel, és fejezze be café racer projektjét!

Lifestyle - Casual - Alkalmi viselet

Szeretné kihangsúlyozni motoros stílusát a munkahelyén vagy az iskolában? Nincs is könnyebb módja, mint egy motoros témájú póló vagy pulóver! Nálunk olyan mindennapi motoros ruhákat talál, amelyek tökéletesen illeszkednek a stílusához. A pólók, pulóverek, galléros pólók, sapkák és zoknik csak a kezdet! Nézze át, mit válogattunk össze Önnek, és vágjon neki a városnak motoros stílusban.

Motoros szemüveg

Nyitott sisakkal motorozik a café racerén? Akkor szüksége van egy stílusos motoros szemüvegre, amely megvédi a szemét az esőtől, a széltől és a rovaroktól. Nálunk olyan retro stílusú motorosszemüvegeket talál, amelyek a részletekbe menő odafigyeléssel készültek. Nézze meg, mit készítettünk össze Önnek, válassza ki a kedvenc motorosszemüvegét, és pattanjon fel a café racerére. Hagyja, hogy a kaland magával ragadja!

Általános termékek

A kiegészítő irányjelzők, fordulatszámmérők, motoros ülések és számos más extra, amelyet felszerelhet café racerére, csak egy töredéke azoknak a termékeknek, amelyeket üzletünkben talál. Összeválogattunk Önnek számos motorkerékpár alkatrészt, kiegészítőt és szerszámot, hogy befejezhesse a motor építését, vagy bármilyen változtatást elvégezhessen rajta. Nézze át a kínálatot, induljon útnak, és mutassa meg a világnak egyedi motorját!

Ha café racerrel motorozik, olyan motoros sisakra van szüksége, amely nemcsak biztonságos és kényelmes, hanem stílusos is! Összeválogattunk Önnek nyitott, felhajtható és integrált café racer stílusú motoros sisakokat is, amelyek tökéletes kiegészítői az ebben az ikonikus stílusban készült gépek motoros felszerelésének. Maguktól a neves gyártóktól talál motoros sisakokat, többek között a Bell, a Lazer, a Biltwell és a SHOEI márkától

Termoaktív alsónemű

Motorozni indul a café racerével? Akkor mindenképpen viseljen termo alsóneműt, hogy garantálja a hőkomfortot. Attól függően, hogy melyik modellt választja, a termo alsónemű vagy melegen, vagy hűvösen tartja a testét. A meleg merinógyapjú szettek ideálisak a kora reggeli fagyokhoz és esős motorozáshoz, míg a légáteresztő, nagyméretű szellőzőpanelekkel ellátott termo alsóneműk a legmelegebb időben is megkönnyebbülést hoznak. Tekintse meg motorozáshoz készült termo alsónemű kínálatunkat, és gondoskodjon a kényelmes motorozásról.

A café racer motorkerékpárokhoz készült motoros táskák az időtlen dizájnról, a kiváló minőségű anyagokról és a magas funkcionalitásról szólnak. Megtalálhatók köztük többek között a motorostartók (középső és oldalsó), az erszényelk és a rollbagek, valamint a tanktáskák is. Mindezt café racer stílusban, hogy ne zavarja az egyedi dizájnt! Nézze meg, mit készítettünk össze Önnek, válassza ki kedvenc modelljét, és induljon útnak. A kaland csak Önre vár!

A café racer motorkerékpár kesztyűben keze kényelemben és biztonságban lesz, miközben az egyedi kétkerekűvel motorozik. Megvédi az esőtől, a hidegtől, a rovaroktól és a széltől, esés esetén pedig hatékonyan megvédi az aszfalttal való fájdalmas érintkezésből eredő következményektől. Tekintse meg a café racer gépekhez készült motorkesztyű kínálatunkat, és biztosítsa kezeinek a legmagasabb szintű védelmet!

Szeretné, ha a café racere üvölteni tudna? Vagy olyan kipufogót keres, amely teljessé teszi a kipufogórendszer vagy az egész motorkerékpár megjelenését? Mindkét esetben a legjobb helyen jár! Több tucat olyan café racer motorkerékpárokhoz való kipufogót válogattunk össze Önnek, amelyek nemcsak gyönyörűen szólnak, de ugyanolyan jól is néznek ki. Nézze meg, mit készítettünk össze Önnek, és fejezze be café racerét egy földöntúli kipufogó felszerelésével!