check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 654304

JMP teleszkóp tartócső 39x630 mm

55 680,00 Ft HÉA-val együtt

JMP teleszkóp tartócső 39x630 mm

Gyártó:
JMP
Általános leírás
  • A JMP teleszkóptartó csövek speciális C-Mn mangánacélból készülnek, amely nagy keménységet és lineáris hosszirányú rugalmasságot (magas Young-modul) biztosít számukra. Az anyag Európa egyik legjobb acélművéből származik, amely hosszú évek óta a felfüggesztőcsövek és egyéb hidraulikus rendszerek alkatrészeinek gyártására specializálódott.
  • Minden JMP teleszkóptartó csövet kb. 0,03 mm-es külső műszaki krómréteggel vonnak be, hogy a munkafelület csúszófelülete sima, kemény és korrózióálló legyen, míg az ezt követő, több speciális gépen végzett csiszolás és polírozás karcállóvá teszi a terméket.
  • Minden termék egyedi minőségellenőrzésen megy keresztül. Ellenőrzik a méreteket, a galvánbevonat minőségét, a kazetták ültetési minőségét és a radiális kifutást.
  • A hordozócsöveket kartoncsomagolásban szállítják.
  • Gyártó: JMP
  • A JMP (JM Professional) speciális motorkerékpár-műhelyszerszámok, általános célú szerszámok és motorkerékpár-javításhoz szükséges pótalkatrészek sorozata, amelyek kiváló alternatívái az eredeti alkatrészeknek.
  • Hogy mennyire fontos a speciális műhelyszerszámok megléte, azt mindenki láthatta, aki próbált már motorkerékpárt javítani olcsó piaci szerszámokkal. A szerszám tulajdonjoga és minősége gyakran meghatározza a legkisebb javítás sikerét is. A JMP szerszámok a legmodernebb fémmegmunkálási technológiával készülnek. A szerszámok közül sok nagyon speciális alkalmazásra készült, főként a motor, az üzemanyagrendszer és a felfüggesztés javítása terén. A JMP termékcsalád folyamatosan bővül, kiegészítve a motorkerékpár-gyártók által használt új megoldásokhoz szükséges szerszámokkal.

Megfelelő

Ez a termék 25 motorkerékpárhoz alkalmas.