check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2981812

Mannol 7511 Energy szintetikus motorolaj 5W-30 10L - MN7511-5

13 360,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 7511 Energy szintetikus motorolaj 5W-30

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7511-5
Viszkozitás:
5W-30
Típus:
4T
Típus:
Syntetyczny
Cél:
személygépkocsik
Kapacitás:
5

Innovatív, észtereket tartalmazó prémium univerzális motorolaj modern benzin- és dízelmotorokhoz turbófeltöltéssel és anélkül. Az európai autógyártók követelményei alapján tervezték. Az európai és más gyártók személygépkocsik (személygépkocsik, könnyű haszongépjárművek, kisteherautók és könnyű tehergépkocsik) széles flottájának benzin- és dízelmotorjaihoz tervezve. Ajánlott a Daimler és VW járművek motorjaiban való használatra, amelyeknek további motorolajigénye van (a fenti specifikációknak megfelelően). Nehéz tehergépkocsikban és hasonló járművekben való használatra nem alkalmas olaj!

Általános leírás
  • az észtertechnológia és az optimális viszkozitási-hőmérsékleti tulajdonságokkal rendelkező szintetikus bázis biztosítja a motor hatékony működését minden üzemmódban (hidegindítás, városi üzemmód, pályaüzem) és gyakori hőmérséklet-ingadozás mellett is.
  • a szintetikus észterbázisú olaj modern adalékanyagcsomaggal kombinálva a motor teljesítményparamétereit a teljes olajcsere-intervallum alatt fenntartja.
  • az olaj észterkomponensei kiváló kopás- és súrlódásgátló tulajdonságokkal rendelkeznek az olajfilm kivételes szilárdságának köszönhetően, ami a kiváló szivattyúzhatósággal kombinálva jelentősen meghosszabbítja a motor élettartamát még "start-stop" üzemmódban is; vezetési módok és hidegindítás esetén is.
  • üzemanyag-megtakarítás az alacsony HTHS viszkozitásnak és az optimális súrlódásgátló tulajdonságoknak köszönhetően
  • a magas termo-oxidatív stabilitásnak köszönhetően hatékonyan megakadályozza az öregedést
  • kiváló mosó- és diszpergáló tulajdonságainak és kiváló termikus oxidációs stabilitásának köszönhetően hatékonyan küzd a lerakódások minden típusa ellen, és a motor alkatrészeit a csereintervallum alatt tisztán tartja.

Lásd Szintetikus

Lásd még →