check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2981871

Mannol 7915 EXTREME szintetikus motorolaj 5W-40 10L - MN7915-5

14 090,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 7915 EXTREME 5W-40 szintetikus motorolaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7915-5
Viszkozitás:
5W-40
Típus:
4T
Típus:
Syntetyczny
Cél:
személygépkocsik
Kapacitás:
5

Innovatív, észtereket tartalmazó prémium univerzális motorolaj modern turbófeltöltős és nem turbófeltöltős benzin- és dízelmotorokhoz, beleértve a "régi"; márkákat és a nagy futásteljesítményű motorokat is. Az európai gyártók követelményei alapján tervezték. Az európai és más gyártók benzin- és dízelmotorjaihoz (személygépkocsik, könnyű haszongépjárművek, kisteherautók és könnyű tehergépkocsik) széles flottájához tervezték. Ajánlott a Daimler, VW, Opel, GM, GM, Renault járművek motorjaiban való használatra, amelyek további motorolaj követelményeket támasztanak (a fenti specifikációknak megfelelően).

Általános leírás
  • az észtertechnológia és a szintetikus bázis kiterjesztett viszkozitási-hőmérsékleti tartományban biztosítja a motor hatékony működését minden üzemmódban: hidegindítás, városi vezetés, autópályán való vezetés, valamint fokozott terhelés mellett (vezetés egyenetlen úton, emelkedőn, pótkocsis forgalomban, maximális terhelés) és magas környezeti hőmérsékleten.
  • aktív vezetés közben is jól teljesít, és a magas lúgszám-tartaléknak (TBN) köszönhetően nem veszíti el tulajdonságait változó minőségű (akár 500 ppm kéntartalmú) üzemanyag használatakor sem
  • a szintetikus észter alapolaj a modern adalékanyagcsomaggal kombinálva a motor teljesítményparamétereit a teljes olajcsere-intervallum alatt megőrzi.
  • az olaj észterkomponensei kiváló kopás- és súrlódásgátló tulajdonságokat biztosítanak az olaj kiemelkedő filmszilárdságának köszönhetően, ami a kiváló szivattyúzhatósággal kombinálva jelentősen meghosszabbítja a motor élettartamát még "start-stop" vezetési módban és hidegindításkor is.
  • kiváló mosó- és diszpergáló tulajdonságainak és kiváló termikus oxidációs stabilitásának köszönhetően hatékonyan küzd a lerakódások minden típusa ellen, és a motor alkatrészeit a teljes szervizintervallum alatt tisztán tartja.
  • meghosszabbított olajcsere-intervallumú (Long Life) és normál olajcsere-intervallumú motorokban való használatra
  • nedves tengelykapcsolóval ellátott 4T motorkerékpár motorokhoz

Lásd Szintetikus

Lásd még →