check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2981833

Mannol 7909 Diesel TDI szintetikus motorolaj 5W-30 10L - MN7909-5

16 070,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 7909 Diesel TDI 5W-30 szintetikus motorolaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7909-5
Viszkozitás:
5W-30
Típus:
4T
Cél:
személygépkocsik
Kapacitás:
5
Kapacitás:
5 l

Innovatív, prémium minőségű, teljesen szintetikus észtertartalmú motorolaj modern turbófeltöltős és nem turbófeltöltős dízel- és benzinmotorokhoz. Különösen alkalmas közvetlen befecskendezésű turbódízel motorokhoz. A VW követelményeinek megfelelően tervezve. Személygépkocsik, könnyű terepjárók, furgonok és könnyű teherautók dízel- és benzinmotorjaihoz tervezték, ahol az API SN/CH-4 és az ACEA C2/C3 teljesítményszintek ebben a viszkozitási fokozatban szükségesek. Az olaj nem alkalmas nehéz tehergépkocsikban és hasonló járművekben való használatra!

Általános leírás
  • kivételes üzemanyag-fogyasztás az optimális súrlódásgátló tulajdonságoknak köszönhetően
  • a rendkívül hatékony adalékanyag-csomag és az alacsony viszkozitású szintetikus bázis minden körülmények között megbízható hidegindítást biztosít, így jelentősen csökkenti a motor indításkori kopását.
  • kiváló mosó- és diszpergáló tulajdonságainak és kiváló termikus oxidációs stabilitásának köszönhetően hatékonyan küzd a lerakódások minden típusa ellen, és a motor alkatrészeit a csereintervallum alatt tisztán tartja.
  • az olaj észterkomponensei kiváló kopásgátló tulajdonságokat biztosítanak az olajfilm kivételes szilárdságának köszönhetően, ami a kiváló szivattyúzhatósággal együtt jelentősen meghosszabbítja a motor élettartamát még "start-stop" üzemmódban is.
  • a Mid SAPS technológia alkalmazásával kompatibilis az összes kipufogógáz-utókezelő rendszerrel, DPF, TWC, EGR és SCR rendszerrel
  • a modern adalékanyag-csomag szintetikus bázissal kombinálva fenntartja a motor teljesítményparamétereit a teljes szervizintervallum alatt

Lásd Négyütemű motorokhoz

Lásd még →