check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2982178

Mannol 8106 HYPOID GETRIEBEOEL 80W-90 10L sebességváltó olaj - MN8106-20

44 960,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 8106 HYPOID GETRIEBEOEL 80W-90 hajtóműolaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN8106-20
Kapacitás:
20
Viszkozitás:
egyéb

Általános, egész évben használható, ásványi bázisú hajtóműolaj. Szélsőséges terheléseknek ellenálló hipoid fogaskerekekhez kifejlesztve; nehéz ferde, hengeres és csigás fogaskerekek párjaiban. Ajánlott differenciálművekben való használatra (beleértve a túlzott súrlódású LS-eket is). Használható minden típusú kézi sebességváltóban, beleértve a rendkívül nagy terhelést és magas hőmérsékletet elviselőket is, valamint a sebességváltók egyéb olyan részeiben, ahol extrém nyomás és lökésszerű terhelés lép fel.
Személygépkocsik mechanikus sebességváltóiban és közúti járművek (csomagszállító traktorok, buszok stb.), terepjárók (építőipari, bányászati, mezőgazdasági) mechanikus váltóiban, valamint európai, amerikai és ázsiai gyártók speciális berendezéseiben ajánlott, ahol MIL L 2105D teljesítményszintet követelnek meg.

Általános leírás
  • prémium minőségű, egyedi alapformuláció, optimális viszkozitás széles hőmérséklettartományban, a legújabb generációs adalékanyag-csomaggal kombinálva, nagyobb koncentrációban kiváló súrlódásgátló tulajdonságokat biztosít, jelentős üzemanyag-takarékosságot eredményezve.
  • kiegyensúlyozott összetételének köszönhetően kiváló kopásgátló és görcsgátló tulajdonságokat biztosít, amelyek jelentősen meghosszabbítják a műszaki berendezések várható élettartamát minden, még a legszélsőségesebb üzemmódban is, a környezeti hőmérsékletek széles tartományában. Az olajfilm fokozottan ellenáll a megnövekedett nyomásnak és hőmérsékletnek
  • megakadályozza a differenciálművek elakadását és csökkenti a dugattyúk kopását. biztosítja az önzáró differenciálművek megbízható működését
  • biztosítja a szükséges alacsony hőmérsékleti tulajdonságokat a kellően könnyű indításhoz, a megbízható kenéshez és a kézi sebességváltók esetében a könnyű és pontos sebességváltáshoz bármilyen környezeti hőmérsékleten (akár -30 °C-ig) és bármilyen üzemi körülmények között.
  • fokozott hő- és oxidációs stabilitással, hőbomlással szembeni ellenállással, öregedési és viszkozitási stabilitással rendelkezik, ami hosszabb olajleeresztési időközöket és a berendezések karbantartási költségeinek csökkentését teszi lehetővé.
  • csökkenti a zajt
  • nem okoz korróziót a színesfémeken
  • kompatibilis a tömítőanyagokkal a duzzadás, a megkeményedés és a zsugorodás megakadályozása érdekében, csökkentve ezzel a cserealkatrészek költségeit