check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 2981845

Mannol 7914 Energy FORMULA JP 5W-30 szintetikus motorolaj 1L - MN7914-4

10 730,00 Ft HÉA-val együtt

Mannol 7914 Energy FORMULA JP 5W-30 szintetikus motorolaj

Gyártó:
Gyártói kód:
MN7914-4
Viszkozitás:
5W-30
Típus:
4T
Típus:
Syntetyczny
Cél:
személygépkocsik
Kapacitás:
4

Innovatív, energiatakarékos, észtertartalmú, prémium, teljesen szintetikus motorolaj a modern benzinmotorokhoz. Az amerikai, japán és koreai autógyártók követelményeinek megfelelően tervezték kifejezetten a közvetlen befecskendezéses rendszerű (GDI, D4, NEO-DI, CGI DISI, I-CDTI), turbófeltöltős motorokhoz. Személygépkocsik, könnyű terepjárók, kisteherautók és könnyű teherautók többszelepes benzinmotorjaihoz, valamint SUV-k és könnyű teherautókhoz tervezték, ahol ennek a viszkozitási fokozatnak az API SN Plus / ILSAC GF-5 teljesítményszintje szükséges. Személygépkocsikhoz ajánlott: ACURA, INFINITI, LEXUS, NISSAN, MITSUBISHI, SUZUKI, TOYOTA, HONDA, SUBARU, HYUNDAI, KIA. Nehéz tehergépkocsikban és hasonló járművekben való használatra nem alkalmas olaj!

Általános leírás
  • magas üzemanyag-hatékonyság a csökkentett viszkozitásnak és az optimális súrlódásgátló tulajdonságoknak köszönhetően
  • a rendkívül hatékony adalékanyag-csomag és a szintetikus bázis minden körülmények között megbízható hidegindítást biztosít, így jelentősen csökkenti a motor indításkori kopását
  • kiváló mosó- és diszpergáló tulajdonságainak és kiváló termikus oxidációs stabilitásának köszönhetően hatékonyan küzd a lerakódások minden típusa ellen, és a motor alkatrészeit a cserék közötti teljes időintervallumban tisztán tartja.
  • az észterkomponensek jelenléte optimális viszkozitás-hőmérséklet jellemzőkkel kombinálva garantálja a legmagasabb olajfilmszilárdságot, kiváló kopásgátló tulajdonságokat biztosít, ami a kiváló szivattyúzhatósággal együtt még a legnehezebb üzemi körülmények között is jelentősen meghosszabbítja a motor élettartamát.
  • kompatibilis a legújabb kipufogógáz-utánkezelő rendszerekkel
  • a speciális szintetikus bázis optimalizálja a közvetlen befecskendezéssel, turbófeltöltéssel és különböző szelepvezérlési mechanizmusokkal (VTEC, i-VTEC, VVT-i, VVTL-i, CVVT, VVL, MIVEC, AVCS (AVLS), CVTCS, stb.)
  • meghosszabbított olajcsere-intervallumú (Long Life) és hagyományos motorokban használatos.

Lásd Szintetikus

Lásd még →

Mások ezt vásárolták