check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 555571

Oldalsó rendszámtábla tartó Acces Design - SPLT012

94 060,00 Ft HÉA-val együtt

Access Design oldalsó rendszámtáblatartó - Triumph Trident 660

Gyártó:
Gyártói kód:
SPLT012
Általános leírás
  • Az oldallap tartóját két részből tervezték, hogy lehetővé tegye a dőlésszög beállítását. A lengőkarra kerül, az eredeti szárnylemez tartójának rögzítését használjuk.
  • A tányérkonzol 3 mm vastag acélból, a rögzítő konzol pedig 3 mm vastag rozsdamentes acélból készült, hogy minden kényszerűség mellett merevséget biztosítson. PA12-ből készült kábelburkolattal szállítjuk, és az eredeti rögzítési pontokon helyezkedik el.
  • A tányérkonzol kiváló minőségű fekete epoxi festékkel van bevonva. A felszereléshez egy európai szabványú LED-es rendszámtábla világítással és szerelési készlettel szállítjuk. Lehetőség van a rendszámtábla világítás felfelé vagy lefelé történő elhelyezésére, mindkét esetben a rendszámtábla a teljes rendszámtáblakonzolt elfedi.
  • Az oldalsó rendszámtáblatartóra minden francia és nemzetközi rendszámtábla felszerelhető. A készletet egy pár fekete acél jelzőlámpatartó teszi teljessé. Ezekbe az eredeti, 8 mm átmérőjű rudakkal ellátott irányjelzők illeszkednek.
  • Az indextartók a hátsó lábtartók mögött, a kerékjárati ív alatt találhatók. A csatlakoztatáshoz eredeti csatlakozókat használnak.

Megfelelő

Ez a termék 1 motorkerékpárhoz alkalmas.