check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 535289

Progressive Suspenion hátsó lengéscsillapítók fekete színben - 465-1185B

444 180,00 Ft HÉA-val együtt

alert information icon

Termék különleges megrendelésre kapható. A szállítási idő 21 nappal későbbi lehet. Visszaküldés nem lehetséges.

465-ös sorozatú lengéscsillapító Softailokhoz

Gyártói kód:
465-1185B
Általános leírás
  • Nagynyomású, egycsöves gázkialakítás a kiváló teljesítmény érdekében
  • Az ötállású lengéscsillapító beállítás lehetővé teszi, hogy a felfüggesztés alkalmazkodjon a változó körülményekhez és a vezetési stílushoz
  • Menetes lengéscsillapító test széles beállítási tartományban az előfeszítés és a kitérés finomhangolásához
  • Keményanodizált alumínium test és alkatrészek a kiváló tartósság és korrózióállóság érdekében
  • 46 mm-es furat és terelőtárcsa dugattyú a pontos csillapítás érdekében
  • 16 mm-es kemény krómozott tengely speciális viton tömítésekkel az alacsony súrlódás és szivárgásmentes megbízhatóság érdekében
  • Minden lengéscsillapítót egyedileg hangolnak (csillapítás és rugóerő) minden egyes szerelvényhez
  • A távolról állítható előfeszítés (RAP) opció egy távoli hidraulikus állítóval rendelkezik, amely segít a felfüggesztés finomhangolásában a különböző terhelésekhez, utasokhoz vagy csomagokhoz.
  • A nem OEM hosszúságú lengéscsillapítók megvásárlása vagy felszerelésének megkísérlése előtt fontos ellenőrizni, hogy a kerékjárati út megváltozása nem okoz-e szabad mozgástérrel kapcsolatos problémákat, például a keresztlengőkar/tengely érintkezését a kipufogórendszerrel, valamint a lánc/szíj vagy a gumiabroncs érintkezését.
  • A Heavy Duty alkalmazások olyan motorkerékpárokhoz ajánlottak, amelyek az idő több mint 50%-ában a gyártó által megadott maximális terhelésen vagy annak közelében futnak.

A 465-ös sorozat egy korszerű, nagynyomású, egycsöves gázrugóstag, amelyet az új Harley-Davidson M8 Softail modellekhez terveztek. Nagy, 46 mm-es furatot használ, deflektív csillapító tárcsával, menetes testtel és 5 állású lengéscsillapítás-beállítással. Az erős, 16 mm átmérőjű, krómozott tengely speciális viton tömítésekre van állítva az alacsony súrlódás és tömörség érdekében. Kapható 12,20", 12,60", 13,10" és 13,50" hosszúságban Standard és Heavy Duty kivitelben az M8 Softail modellekhez. Minden egyes lengéscsillapítót kézzel gyártunk, hangolunk és tesztelünk kaliforniai üzemünkben, és élethosszig tartó garanciát adunk rá.

Megfelelő

Ez a termék 78 motorkerékpárhoz alkalmas.