check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 555618

Rendszámtáblatartó Acces Design - SPLRK024

117 590,00 Ft HÉA-val együtt

Rendszámtáblatartó Lick Wheel Access Design - Kawasaki Z H2

Gyártó:
Gyártói kód:
SPLRK024
Általános leírás
  • Ezt a terméket úgy fejlesztették ki, hogy megőrizze a jármű olyan alapvető funkcióit, mint a sárvédő, valamint az európai szabványoknak megfelelő irányjelzők és a L.E.D rendszámtábla világítás elhelyezésének lehetőségét (a világítás a tartozék).
  • A rendkívül megerősített tartó 5 mm vastag acélból készült, hogy a teljes rendszámtábla tartó merevítse a rezgésekkel szemben. A lengőkar keréktengelyére kerül, és szükség esetén az alumínium láncfeszítő éket helyettesíti.
  • A lengőkar része 5 mm vastag alumíniumból készül. A sárvédő 3 mm vastag alumíniumból készül. Ívelt, hogy illeszkedjen a gumiabroncshoz, és megakadályozza az utas és a vezető fröccsenését.
  • Az egészet matt fekete epoxi festékkel vonják be, amely időjárás- és kőhatásálló. A sárvédőn található rendszámtáblatartó lehetővé teszi az összes európai és nemzetközi rendszámtábla, valamint a rúd irányjelzők és egy jóváhagyott L.E.D. rendszámtábla- vagy hátsó lámpa felszerelését. A készlethez mellékelt lamella az eredeti rendszámtáblatartó helyére kerül, hogy elkerülje a részecskék behatolását.
  • Az irányjelzők és a rendszámtábla világítás csatlakoztatásához egy 1 méter hosszú, hőre zsugorodó végekkel ellátott elektromos kábelköteg kerül szállításra, a csatlakozásokhoz használja az eredeti csatlakozókat, ez lehetővé teszi azok leválasztását. Az eredeti irányjelzőket egy második furat fúrásával lehet felszerelni.

Megfelelő

Ez a termék 2 motorkerékpárhoz alkalmas.