check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 588532

R&G Racing Honda CRF 1000L Africa Twin első felfüggesztés csúszkák fekete - FP0181BK

21 650,00 Ft HÉA-val együtt

R&G Racing első felfüggesztés csúszkák

Gyártó:
Gyártói kód:
FP0181BK
Általános leírás
  • Az R&G egy brit vállalat, amely elsősorban motorkerékpárok ütközésvédelmére specializálódott. A motorkerékpárversenyzésben szerzett nagyon hosszú és kiterjedt tapasztalat tökéletes termékek létrehozásában nyilvánult meg. Mindegyiknek a kialakítása jól átgondolt, és az alkatrészeket úgy választják ki, hogy a motorkerékpár egy ütközés során ne sérüljön jelentősen, és továbbra is vezethető maradjon. Ezen kívül az R&G a motorkerékpárokat megszépítő termékek széles választékát kínálja, hogy a motorkerékpárja egyedivé váljon. Ugyanakkor az R&G, mint a szegmens egyik piacvezetője, minden évben számos új terméket vezet be a kínálatába. Így van ez idén is. Tekintse meg a motorkerékpár termékalkalmazások teljes listáját
  • MV Agusta Rivale, KTM Super Duke R 1290, Ducati 898 Panigale, Yamaha MT09
  • Az R&G lett a hírhedt BSB (British Superbike) hivatalos motorburkolat (motorházfedél) beszállítója a 2014-es szezonban. Ez minden osztályra vonatkozik, azaz: Superbike, Supersport, Superstock.
  • A villavédők nagy sűrűségű nejlonból készült R&G csúszkák. Ideális módon védik a motorkerékpár első felfüggesztését az esés során keletkező sérülésektől. Ez egy újabb kiegészítője a bukótérvédő készletnek. A készlet tartalmazza az adott motorkerékpár-modellre történő felszereléshez szükséges összes alkatrészt.

Megfelelő

Ez a termék 14 motorkerékpárhoz alkalmas.