Menü

A Sport kedvéért

Gyors kanyarok és még gyorsabb egyenesek - ezt is szeretjük! A sportos motorozás minden rajongója számára olyan kínálatot állítottunk össze, amelyben mindent megtalálnak maguknak és motorjuknak.

A legnépszerűbb termékek

Gyors kanyarok a hegyi szerpentineken? Vagy inkább a versenypálya? Ha sportmotorja van, számos olyan helyzettel fog találkozni, amelyekben jól jön a strapabíró motoros ruházat. A sportmotoros ruházatnak erősnek, kényelmesnek és mindenekelőtt biztonságosnak kell lennie. A hitelesített protektorok, a hátvédő, a sliderek vagy a vastag természetes bőr csak a kezdet. A modern sportmotoros ruházat aramidszálakkal, többfunkciós membránokkal és dupla vagy tripla varratokkal is rendelkezik. Ennek a kombináció köszönhetően a motorosruha vagy a bőr sportdzsekit olyan ruházattá válik, amely olyan kézzelfogható védelmet garantál a kanyarokban és a talajon, amiről minden motoros sem álmodik.

A sportmotoros csizmáknak könnyűnek, tartósnak és biztonságosnak kell lenniük. Hiszen ezeken a gépeken érjük el a legnagyobb sebességet, és ezért a legnagyobb veszélynek vagyunk kitéve egy-egy karcolás során. A sportmotoros csizmák kiválasztásakor mindenképpen ellenőrizze, hogy rendelkeznek-e tanúsított protektorokkal és csúszókkal, amelyek megvédik a lábfejet és a sípcsontot az ütődéstől és az esés egyéb következményeitől. Célszerű vastag természetes bőrből vagy modern szintetikus anyagokból készült modelleket választani. Bármilyen anyagból is legyen, a kényelmet mindenképpen fokozza a teljes mértékben vízálló és csúszásmentes talp. Hosszabb sporttúrára indul? Feltétlenül szerelkezzen fel olyan sportmotoros bakancsokkal, amelyek gyorsan száradnak és jó szellőzést biztosítanak.

Hátizsákok

A motoros hátizsák nélkülözhetetlen kiegészítő, amelynek minden motoros rajongó szekrényében ott kell lennie. Szállítási funkciója van (minden nap magával viheti laptopját, fényképezőgépét és iratait, és útközben elfér benne egy praktikus szerszámkészlet vagy az ennivaló), de egyes motoros hátizsákok ennél sokkal többet nyújtanak. A tanúsított hátvédő, amely nagyobb biztonságot nyújt esés esetén, vagy a víztartály, hogy ne kelljen megállni utántöltésért, a klasszikus hátizsákokat felülmúlja a funkcionalitás tekintetében. Győződjön meg róla személyesen, hogy egy motoros hátizsák maximális kényelmet jelent motorozás közben. Mi több, hatékonyan kiegészítheti a motoros megjelenését! Azzal, hogy magával viszi a városba, kiemelhet a motorok iránti szeretetét.

Pótalkatrészek

A sportmotorokat általában keményen megviselik az utak. Nem csoda, elvégre arra tervezték őket, hogy egy jó adag izgalmat adjanak a motorosnak! De ne felejtsük el, hogy a gyors motorozás, az izgalmas gyorsítás és a gyors tempóváltások nagy terhelést jelentenek a motornak, a felfüggesztésnek, a fékeknek és a gép egyéb rendszereinek. Ezért érdemes jó minőségű és megbízható forrásból származó motorkerékpár-alkatrészeket választani. A Gmoto-nál olyan neves gyártók sportmotor-alkatrészeit találja, amelyekkel mind az országúton, mind a versenypályán gond nélkül bontogathatja a szárnyait. Azzal, hogy elismert márkák motorkerékpár-alkatrészeit választja, garantálja a saját biztonságát, a kényelmet és az élvezetet. Hiszen egyikünk sem szereti, ha egy régóta várt kiránduláson vagy egy, a pályán töltött nap során meghibásodik a motor, amikor nem tudunk javítani a teljesítményünkön, és ehelyett kénytelenek vagyunk a boxban babrálni a motorral.

Gumiabroncsok

A gumiabroncsok az egyetlen érintkezési pont a motorkerékpár és az út között. Ez a legjobb érv amellett, hogy kiváló minőségűnek és a lehető legjobb állapotban lévőnek kell lenniük, és maximálisan meg kell felelniük a motorozás körülményeinek. A sportmotorkerékpár gumiabroncsok igazán széles kategóriát alkotnak. Léteznek versenypályára való sportmotoros gumiabroncsok (homologizáció nélkül) és homologizált modellek a közutakra. A sportmotoros gumiabroncsoknak könnyűnek kell lenniük (minél könnyebb a súlyuk, annál kisebb a gördülési ellenállásuk), tartósnak (a megfelelő keverék biztosítja a tartósságot nagyon nagy terhelés mellett is), és olyan futófelülettel kell rendelkezniük, amely kiváló vízelvezetést biztosít (így maximális tapadást kapunk nedves úton). Ráadásul a sportmotoros gumiabroncsok felépítésének garantálnia kell a stabil iránytartást, és olyan technológiát, amely lehetővé teszi a gyors befutást. A sportmotoros gumiabroncsokat többek között a Dunlop, a Pirelli, a Continental, a Bridgestone és a Michelin kínálatában találja.

Tartozékok

A motorkerékpár-kiegészítők a következő szintre emelik a motorozás örömét, biztonságát és kényelmét. Megkönnyítik az utazást (pl. telefon- és navigációs tartó vagy praktikus táska az üzemanyagtartályhoz, az úgynevezett tankzsák), csökkentik a lopás kockázatát (pl. féktárcsazár riasztóval, lopásgátló horgony vagy lopásgátló lánc), és segítenek tisztán tartani a motorkerékpárt (pl. motorborítás). És ez még csak a kezdet! Üzletünkben számos más kategóriából is találhat kiegészítőket sportmotorjához, például crash padet, motoros kommunikációs berendezést és trekking kütyüket, amelyekkel javíthatja a teljesítményét a versenypályán.

Garázs termékek

A pályamotorozás vagy a hegyi szerpentineken tett lendületes túra után a sportmotorok szervizelése olyan dolog, amelyet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Végső soron minden az Ön biztonságáról és a későbbi motorozások öröméről szól. A sportmotor-tulajdonosok számára hasznos garázstermékek közé tartozik a lengőkar- vagy kerékállvány, az adapterek/görgők és a gumimelegítő takarók, amelyek melegen tartják a gumiabroncsokat a pályanap alatt. Ne feledkezzen meg a műhelyszerszámokról és tartozékokról sem, amelyekkel a szervizeléseket és a hibajavításokat fogja tudni elvégezni. Egy sportmotor az adrenalin, a gyorsulás és a sebesség kombinációja. Tegye biztonságossá és élvezetessé a használatát.

Lifestyle - Casual - Hétköznapi viselet

Szeretné a mindennapokon hangsúlyozni, hogy imád motorozni? Mi is! Ezért széles választéko állítottunk össze mindennapi motoros ruházatból, hogy az égett gumi és a benzin illata lengje be a ruhatárát. Motoros pólók, pulóverek és sapkák, hogy csak néhány példát említsünk a kiegészítőkből, amelyek várják a benzingőz rajongóit!

A sportos motoros sisaknak biztonságosnak, kényelmesnek és könnyűnek kell lennie. Milyen szempontok alapján érdemes a vásárláskor tájékozódni? Sok múlik azon, hogy hol fogja leggyakrabban használni a motoros sisakját. Ha versenypályára megy, akkor válasszon csúcskategóriás modelleket, hogy a fej a lehető legmagasabb szintű védelemben részesüljön (ugyanez vonatkozik a motoros ruházatra, csizmákra és kesztyűkre is). Ha közutakra választ motoros sisakot, figyeljen a hangszigetelésre, a súlyra (minél könnyebb a sisak, annál kevésbé fárad el a nyak) és a kényelemre. Természetesen ne hagyja figyelmen kívül a biztonságot sem. A biztonságnak mindig a lehető legmagasabb szinten kell lennie, függetlenül attól, hogy hol motorozik.

Termoaktív alsónemű

A termoaktív alsónemű gondoskodik a kellemes hőérzetről. Hidegebb napokon hatékonyan melegíti a testet (különösen a merinógyapjú modellek), meleg időben pedig akár 1 Celsius-fokkal csökkenti a testet körülvevő hőmérsékletet. A motorozáshoz készült termikus alsóneműk emellett kevésbé dörzsölik ki a bőrt (a varrásmentes kialakításnak köszönhetően) és nagyobb frissességet jelentenek (az ezüstionok és más megoldások minimalizálják a kellemetlen szagokért felelős baktériumok szaporodását). Ráadásul a termo alsónemű más tevékenységekhez, például túrázáshoz, síeléshez/hófutáshoz vagy futáshoz is jól használható, így egész évben viselheti.

Hogy a sportmotorok utazáshoz készültek-e? Nem, de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet velük hosszabb útra elindulni! Azoknak a motorosoknak, akik szeretik a kilométereket dinamikus tempóban megtenni, kialakítottuk a sportmotorokra szabott motoros poggyászok kínálatát. A sportmotorokhoz való motoros poggyászokat a kis súly, a légellenállást csökkentő aerodinamikus kialakítás és a magas funkcionalitás jellemzi. Kínálatunkban talál többek között oldaltáskákat, táskákat az üzemanyagtartályhoz (tankzsák) és táskákat az utasüléshez. Nézze meg, mit készítettünk össze Önnek, és induljon útnak!

A sportmotoros kesztyűket magas szintű biztonság, kényelmes viselet és kiváló ergonómia kell, hogy jellemezze. A gyors karkezelés, a teljes motoros érzés és a megfelelő kézvédelem esés esetén olyan dolgok, amelyek nélkül a gyors motorozás szóba sem jöhet. A sportmotoros kesztyűk a stílusról is szólnak, amellyel kitűnhet az úton, valamint a legmodernebb megoldásokról, amelyek bevezetnek az innovatív anyagok és technológiák világába. Válassza ki kedvenc sportmotoros kesztyűjét, és tapasztalja meg az adrenalinlöketet a közutakon vagy a versenypályán.

Kipufogórendszer

Tudassa az egész környékkel, hogy útra kel! Egy motoros sportkipufogó lehetővé teszi, hogy növelje motorja teljesítményét, és olyan hangot adjon, amilyenről mindig is álmodott. Mi több, egy motorkerékpár-kipufogó lehetővé teszi, hogy javítsa sportos gépének megjelenését. Kínálatunkban olyan márkák motoros kipufogóit találja, mint az IXIL, Dominator, LeoVince, Arai és Akrapovic. Egyszóval, bőven van miből válogatnia! Pörgesse fel a motorját - és mindenki hallani fog róla.