check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 646462

YSS tuning készlet az első felfüggesztéshez - Y-FCM38-KIT-04-015

141 970,00 Ft HÉA-val együtt

alert information icon

Termék különleges megrendelésre kapható. A szállítási idő 7 nappal későbbi lehet. Visszaküldés nem lehetséges.

YSS tuning készlet az első felfüggesztéshez

Gyártó:
YSS
Gyártói kód:
Y-FCM38-KIT-04-015
Általános leírás
  • YSS tuning készlet az első felfüggesztéshez.
  • Az YSS ezeket a készleteket bizonyos járműmodellekhez teljes készletként szállítja. A készlet a modelltől függően a következőket tartalmazza: erősebb főrugók, szelepek, perselyek és állítóelemek. A szelepek mindkét irányban megváltoztatják az olaj áramlását a villában, a rugók pedig rugalmasabbak. A kormányon lévő állítócsavar elforgatásával az első felfüggesztés rugóelőfeszítése finomhangolható.
  • Megjegyzés: Feltétlenül kövesse a mellékelt PDF-fájlban található beszerelési utasításokat. A készlet kiválasztásával és beszerelésével kapcsolatban a legjobb, ha a Lengyelországban működő YSS szervizközpontokhoz fordul.
  • Gyártó: YSS
  • A gyárat 1983-ban alapították Thaiföldön. Ma az Y.S.S. Company Limited a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban növekvő motorkerékpár felfüggesztési alkatrész gyártója, amely Európában, Amerikában, Ausztráliában és Japánban is rendelkezik irodákkal. Figyelemre méltó, hogy az Y.S.S. kisebb és régebbi motorkerékpárokhoz és robogókhoz is gyárt felfüggesztéseket. A vállalat rendelkezik minden olyan tanúsítvánnyal, amely a termék magas minőségét és a teljes gyártási folyamatot igazolja, beleértve minden egyes (!), a gyártóüzemet elhagyó termék minőségellenőrzését.
  • Termékkínálatunkban a legtöbb motorkerékpármárka hátsó lengéscsillapítói, első felfüggesztési alkatrészek és kormánylengéscsillapítók szerepelnek.

Megfelelő

Ez a termék 4 motorkerékpárhoz alkalmas.