Menü

Adventure motorkerékpárokhoz

Szeret ismeretlen terepet felfedezni és új útvonalakat feltérképezni? Itt mindent megtalál, amireÖnnek és motorjának szüksége van a legdurvább expedíciók teljesítéséhez.

A legnépszerűbb termékek

Folyóátkelések, lenyűgöző szingletrack a kopár sztyeppéken és kemény mászások a világ által elfeledettnek hitt hegyekben. Ez csak néhány azok közül a körülmények közül, amelyekből szárazon kel Átkelés a folyókon, lenyűgöző singe track-ek az elhagyatott sztyeppéken és kemény utak a világ által elfeledettnek hitt hegyekben. Ez csak néhány azok közül a körülmények közül, amelyeket szárazon kell megúsznia egy expedíció során. Az Adventure motoros csizmának erősnek, vízállónak és biztonságosnak kell lennie; elvégre sosem tudni, mit hoz a kaland a világ másik felén. A legkeményebb kihívásokhoz készült motoroscsizmák választékát kínáljuk Önnek, amelyeket mi magunk is teszteltünk többek között kirgizisztáni, mongóliai, romániai, tádzsikisztáni és norvégiai enduro- és kalandexpedíciók során. l kijönnie egy expedíció során. A kalandmotoros bakancsnak erősnek, vízállónak és biztonságosnak kell lennie; elvégre sosem tudhatod, mit hoz a kaland a világ másik felén. A legkeményebb kihívásokra felkészített motorosbakancsok választékát kínáljuk Önnek, amelyeket mi magunk is teszteltünk többek között kirgizisztáni, mongóliai, romániai, tádzsikisztáni és norvégiai enduro- és kalandexpedíciók során.

Az Adventura motoros ruházatnak készen kell állnia mindenre, amivel egy expedíció során találkozhat. Sűrű esőben jól jön a vízálló membrán és a neoprén gallér; meleg időben a nagy teljesítményű szellőzőrendszer és a hálós bélés nyújt enyhülést; ami pedig a talajt illeti, a hitelesített protektorok, a Cordura külső anyag és az aramidszálak felbecsülhetetlen értékűnek bizonyulnak. Bármelyik irányba is indul, az Adventure motoros ruházat hűséges útitársa lesz, akire számíthat. A Gmoto-nál többek között a Rebelhorn, az Adrenaline, a Modeka, a SPIDI és az RST cégek Adventure motoros ruházatát találja.

Hátizsákok

A motoros hátizsák minden expedíció nélkülözhetetlen része. Nem árt, ha mindig kéznél van az ennivaló, az irataid, a zsebben hordozható motoros szerszámkészlet, a fényképezőgép és egyéb apróságok. A motoros hátizsák azonban nemcsak a holmik szállításáról szól, hanem a nagyobb kényelemről és a motorozás biztonságáról is. A víztartállyal ellátott hátizsákok lehetővé teszik, hogy megállás nélkül pótolja a folyadékot, míg a bizonyos modellekbe épített hitelesített hátvédő minimálisra csökkenti az esés utóhatásait. A motoros hátizsák azokban a pillanatokban is jól jön, amikor leszáll a motorról és felfedezi a környéket, miközben a legértékesebb tárgyait is magával viszi.

Alkatrészek

Expedíciója során nem szabad megfeledkeznie a tartalék motoralkatrészekről. Ezek azok, amelyek megmentik, amikor a világ elfeledett régióit járja be, ahol nem biztos, hogy jól felszerelt motorosbolt vagy műhely áll rendelkezésre. Mi több, a motorkerékpár-alkatrészek ugyanolyan fontos szerepet játszanak a felkészülés során is. Ha élete útjára készül, nem érdemes félmegoldásokkal beérni, ezért olyan megbízható gyártók motorkerékpár-alkatrészeit válassza, akik garantálják a minőségi kivitelezést és az erős, strapabíró anyagokat. Nálunk nagy választékban talál motoralkatrészeket Adventure gépekhez.

Gumiabroncsok

Élete útjára indul? Ne felejtse el, hogy a motorkerékpár gumiabroncsai a gép egyetlen olyan része, amely közvetlenül érintkezik az úttal. Ők biztosítják a megfelelő tapadást a durva terepen, a rövid féktávot és a tapadást a nedves aszfalton, ezért kiváló állapotban kell lenniük. Ráadásul egy túrafelszereléssel megrakott motorkerékpár gumiabroncsai gyorsabban elhasználódnak, ezért kétszer is gondolja meg, mielőtt útnak indul, hogy kicserélje őket. Nálunk mindenféle terepviszonyokhoz talál motorkerékpár-gumikat, az aszfalttól a sivatagi homokig.

Tartozékok

Egy expedíció során szüksége lesz motoros kiegészítőkre, amelyek biztonságosabbá és kényelmesebbé teszik az utazást. A vízhatlan ruházat, a hordozható kompresszor, a szerszámkészlet és a kerékkulcs csak néhány példa azokra a szerkentyűkre, amelyek vadonban életmentőek tudnak lenni. Mielőtt elindul, alaposan gondolja át, mire van szüksége, és a világ mely területeire készül, majd kezdje el felfedezni a motorkerékpár-kiegészítők széles választékát. Ne hagyja, hogy bármi is meglepje útja során!

Garázs termékek

A motoros túrák nem kis teljesítményt jelentenek, ezért a gépnek alaposan fel kell készülnie. Az otthoni szerelőtermékek (beleértve a szerszámokat, állványokat és emelőket) lehetővé teszik, hogy rövid idő alatt elvégezze motorkerékpárja alapos átnézését, majd a szervizelést és a hibák elhárítását. Ne bízza a véletlenre expedíciójának sikerét, és készüljön fel minden kihívásra, amit a választott úticél jelent. Válassza a minőségi szerelőtermékeket, és ne hagyja, hogy meglepetés érje.

Az ADV motoros sisaknak tartósnak, biztonságosnak és funkcionálisnak kell lennie. Elvégre olyan kalandra indul benne, ahol bármi megtörténhet. Országútra a legjobb sisakok a maxi, az integrál és az enduro. Válasszon olyan modellt, amelyik rendelkezik napszemüveggel, napellenzővel és kiváló szellőzőrendszerrel. A héj is fontos. A többrétegű kompozit, tanúsított töltéssel és DD rögzítéssel ellenáll minden expedíció viszontagságainak. Kirgizisztánban, Mongóliában, Tádzsikisztánban, Norvégiában és Szibériában tett kirándulásaink során teszteltük az Airoh, a Bell, a Caberg és a Shark márka motoros sisakjait, amelyeket természetesen megtalál a kínálatunkban.

Termoaktív alsónemű

A termoaktív alsónemű az expedíciós ruházat elengedhetetlen darabja. Varrásmentes kialakításának köszönhetően nem okoz kidörzsölődést, hosszabb ideig frissen tart (az ezüstionok és a speciális anyagok korlátozzák a kellemetlen szagokért felelős baktériumok elszaporodását), és melegíti a testet a reggeli fagyok és a végtelen eső alatt. Mi több, egyes modellek lehetővé teszik a test lehűlését a forróság idején, ugyanis akár 1 Celsius-fokkal csökkentik a testet körülvevő hőmérsékletet! Higgye el, a termo alsónemű örökre megváltoztatja a motorozás élményét.

Amikor egy megterhelő expedícióra csomagol, csak a legszükségesebb dolgokat választja ki, hogy biztonságosan, kényelmesen és élvezetesen teljesítse az utat. Az utazás során ezek a tárgyak teljesen új értelmet nyernek; nélkülük az utazás nem biztos, hogy sikeres lesz. Ezért érdemes megvédeni őket, és erős, strapabíró és ergonomikus motoros poggyászokat választani. Alumínium oldaltáska, műanyag középső táska vagy esetleg vízálló anyagból készült rollbag? A választék óriási, ahogyan a túrákhoz, kirándulásokhoz és a különböző expedíciókhoz készült motoros poggyászok kínálata is.

A kéz az egyik legjobban kitett testrész motorozás közben. A szél, az eső és mindenféle akadályok megviselik terepmotorozás közben, ezért gondoskodni a védelméről. Az adventure motoros kesztyűknek erős anyagból kell készülniük, amely képes megbirkózni egy terepen és aszfalton bekövetkező esés következményeivel, és teljesen szél- és vízálló. Célszerű magas mandzsettával és szellőzőzónákkal ellátott modellt választani, amely jelentősen növeli a motorozás kényelmét. Válassza ki a közelgő túrához illő motoros kesztyűt, és vágjon neki az útnak!