Menü

Oldtimerekhez

Amikor a benzinszag keveredik a garázsban töltött hosszú esték illatával, akkor tudjuk, hogy a régi motorok igazi rajongójával van dolgunk. Régi cuccokat keres az oldtimeréhez? A legjobb helyen jár!

A legnépszerűbb termékek

Lovaglócsizma, bakancs, katonai csizmák... Számos olyan motoros csizmamodellünk van, amelyben jól fog kinézni klasszikus motorján! Eredeti stílusuk mellett megfelelő védelmet nyújtanak a lábnak és a sípcsontnak, védelmet nyújtanak az esőtől és a hidegtől, és garantált kényelmet nyújtanak akkor is, amikor meleg időben motorozik. Tekintse meg oldtimer motorosbakancs kínálatunkat, válassza ki a kedvenc stílusát és anyagát (a klasszikus természetes bőr és a modern membrán kombinációját ajánljuk), és vágjon bele a kalandokba klasszikus motorjával!

Egy klasszikuson érdemes jól kinézni. A motoros ruházat lehetővé teszi, hogy harmonikus duót alkosson a gépével, és visszarepítse a régi időkbe. Ráadásul a tisztességes motoros ruházat garantálja a biztonságot és a kényelmet az úttesten és terepen egyaránt, és lehetővé teszi, hogy szabadon felfedezzen bármilyen területet. Talál retro stílusú motoros ruházatot és modernebb megjelenésű darabokat is. Bármelyiket is választja, számíthat a kiváló minőségű kivitelezésre és az innovatív anyagokra, amelyek megvédik Önt.

Hátizsákok

Oldtimerével szokott útra kelni? Vagy azok közé a rajongók közé tartozik, akik minden nap az oldtimerrel ingáznak a munkahelyükre, és egyéb ügyeket intéznek a városban? Mindkét esetben szüksége lesz egy jó motoros hátizsákra. Ebben elfér a laptop, a fényképezőgép, a hétvégi kiránduláshoz szükséges felszerelés és egyéb apróságok, amelyeknek hasznos kéznél lenni. Egyes motoros hátizsákokkal a motorozást is biztonságosabbá teheti. A hátsó részbe varrt hátvédő megvédi Önt esés esetén. Nézze meg motoros hátizsák kínálatunkat, és találjon egy olyan modellt, amely minden nap Önnel lesz.

Pótalkatrészek

Klasszikusát rallyra, kirándulásra vagy szezonra készíti fel? Akkor minőségi motoralkatrészekre van szüksége, amelyek nem hagyják cserben az úton! A Gmoto-nál csere-, teljesítmény- és kiegészítő alkatrészeket talál oldtimeréhez. Új gyújtásra van szüksége motorkerékpárjához? Nem probléma! Vagy esetleg lefagyott egy henger a Simsonjában? Semmi gond! Tekintse meg motorkerékpár-alkatrész kínálatunkat, készítse fel oldtimerét, és felejtse el a meghibásodásokat az utakon.

Gumiabroncsok

A gumiabroncsok a klasszikus autó egyetlen olyan része, amely közvetlenül érintkezik az úttal. Akár egy régi trial motorja van, akár egy utcai youngtimer, jó motorkerékpár-abroncsokkal kell felszerelnie. Ezek biztosítják a megfelelő tapadást és tartást nedves úton, így a motorozás örömét magasabb szintre emelik. Ráadásul a motorkerékpár-abroncsok egyedi megjelenést kölcsönöznek gépének, visszarepítve azt abba a korszakba, amelyben készült. Tekintse meg motorkerékpár-abroncs kínálatunkat, és vigye klasszikusát az útra!

Tartozékok

Fűtött markolatok, irányjelzős tükrök, kézvédők... Számos motorkerékpár-kiegészítőre lehet szüksége a klasszikus motorjához. Ezek jól jönnek akár az úton, akár a napi ingázás során, és tökéletesen finomhangolt géppé teszik old- vagy youngtimerét a kilométerek során. Tekintse meg motorkerékpár-kiegészítőink kínálatát, és szerelje fel klasszikusát olyan termékekkel, amelyek mindig is hiányoztak és amelyekről mindig is álmodott.

Szerelőtermékek

A régi motorkerékpárok jellemzője, hogy sok figyelmet igényelnek a tulajdonosuktól. A javítás, a szervizelés és az alkatrészek cseréje sokkal gyakrabban történik rajtuk, mint az új motorkerékpárokon. Szeretne kényelmesen és stresszmentesen gondoskodni klasszikus motorjáról? Akkor szüksége van egy jól felszerelt műhelyre! A villáskulcsok, emelők, motoros vegyszerek vagy speciális szerszámok csak a kezdet. Tekintse meg szerelőtermékeink kínálatát, és készítse fel műhelyét minden javításra!

Lifestyle - Casual - Casual viselet

Szeretné megmutatni, hogy a klasszikus motorok a szenvedélye? Nincs egyszerűbb módja, mint egy motoros póló vagy pulóver, amelyet egy nagy múltú gyártó logó díszít! A Gmoto-nál különböző korszakok motorkerékpár témájú casual ruházatát találja (pl. logózott motoros pólókat, sapkákat, zoknikat és egyéb ruházati cikkeket), amelyekből mindenki, aki találkozik Önnel, megtudhatja, hogy szenvedélyesen rajong a régi motorokért. Nézze meg casual motoros ruházati termékeinket, és mutassa meg a világnak, hogy szereti a klasszikus kétkerekűeket.

Általános termékek

A Gmoto-nál a klasszikus motorkerékpárokhoz tartozó alkatrészek (beleértve a gumiabroncsokat, a motoralkatrészeket, a fékeket, a felfüggesztési alkatrészeket stb.), ruházat és sisakok (beleértve a nadrágokat, a kabátokat, a csizmákat, a motoros pólókat, a casual ruházatot stb.), kiegészítők (beleértve a hátizsákokat, a csomagtartókiegészítőket, az utazási kiegészítőket) és szerszámok széles választékát találja. Fedezze fel kínálatunkat, szerelje fel magát és klasszikus motorját mindennel, amire szüksége van, és vágjon neki. Várja az út!

Ha klasszikus motorral utazik, érdemes gondoskodni a biztonságáról. A motoros sisak nemcsak a fejét védi meg esés esetén, hanem stílusos megjelenést és magas szintű kényelmet is garantál. Egy oldtimerrel az integrált vagy nyitott, retro kivitelű sisakok működnek a legjobban. Az igazán régi gépek tulajdonosai minden bizonnyal érdeklődni fognak a military stílusú motorkerékpáros sisakok iránt, amelyek kiegészítik az öltözéket a rally-kon és a régi motorkerékpárok rajongóinak egyéb találkozóin. Tekintse meg a vintage motorkerékpárokhoz készült motoros sisakok kínálatát, és induljon útnak stílusosan!

Termoaktív alsónemű

Függetlenül az évszaktól, a helytől és a körülményektől, amelyek között a klasszikus motorkerékpárral szeretne motorozni, hasznosnak fogja találni, ha motorján termo alsóneműt visel. Meleg időben hűvösen tartja a testét (egyes modellek akár 1 Celsius-fokos testhőmérséklet-csökkenést is garantálnak), míg fagyos időben és heves esőben optimális hőkomfortot biztosít. Szezonon kívül vagy szélsőséges időjárási körülmények között is szívesen motorozik oldtimerrel? A merinógyapjúból készült motoros termo alsónemű az Ön számára készült! Tekintse meg a termo alsónemű kínálatunkat, és legyen része maximális kényelemben motorozás közben.

Csak Ön, az oldtimere és az út. Gyönyörű látomás, nem igaz? Egy oldtimeres utazásnak kétségtelenül megvan a maga varázsa, így egyáltalán nem lepődünk meg, hogy Ön is útra akar kelni. A legjobb, ha a pótalkatrészeket, a szerszámokat és más, a klasszikus motorral való utazás során elengedhetetlen dolgokat olyan motoros poggyászban szállítjuk, amelyet a régi motorkerékpárokhoz terveztek. Kínálatunkban oldtimerekhez készült oldaltáskákat, csomagtartókat (oldalsó és középső), rollbageket és tanktáskákat, valamint egyéb csomagtartó kiegészítőket talál. Válassza ki az idális motoros táskát, és induljon útnak!

A kéz az egyik olyan testrész, amelyet a motorozás során a legsúlyosabban érnek a sérülések. Nem kíméli az erős eső, a hideg széllökések vagy a nagy sebesség. Ráadásul a kezek nemcsak a kedvezőtlen időjárási körülményeknek és a hipotermiának vannak kitéve, hanem a fáradtságnak és egy eséskor esetlegesen bekövetkező, súlyos sérüléseknek is. Ezért olyan fontos, hogy minőségi motoros kesztyűt válasszon klasszikus motorjához. Választhat retro stílusú (egy oldtimerhez ideális) és modernebb megjelenésű modellek közül. Bármelyik motoros kesztyű mellett is dönt, biztos lehet benne, hogy kezei megfelelő védelmet kapnak a sérülésektől és a rossz időjárási viszonyoktól.