Menü

Kedvezményes kódok

Mi az a kedvezmény kód?

 

A kedvezmény kód lehetővé teszi a kedvezmény igénybevételét a rendelés során. A kedvezmény kódok más kedvezménnyel (például ingyenes kiszállítással) nem vonhatók össze).

 

Hogyan kell használni a kedvezmény kódot?

 

A kosár fázisban történő rendelés leadásakor az erre a célra szolgáló mezőbe írja be az akciós kódot. Ezeket a „Van kedvezmény kódom” felirat melletti plusz jelre kattintva találja meg. A kedvezménykód megadása után a rendszer automatikusan csökkenti a rendelés árát.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a kedvezményes kódok nem vonhatók össze más akciókkal, beleértve az ingyenes szállítást. Ez azt jelenti, hogy a kedvezménykód megadása után lemond az ingyenes szállításról, és magának kell fizetnie.

 

Használhatom újra az kedvezmény kódot az áru visszaküldése után?

 

Egyszeri kedvezmény kódok esetén az áru visszaküldése után a kedvezmény kód ismételt érvényesítésére nincs lehetőség. Az áru visszaküldése után is sokszor használhatod az újrafelhasználható kedvezmény kódokat.

 

Hogyan kaphatok kedvezmény kódot?

 

A kedvezmény kódokat az ügyfélszolgálat egyedileg rendeli hozzá. A közösségi oldalainkon és a hírlevélben is megtalálhatóak, ezért javasoljuk a hírlevél követését és feliratkozását.