check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B

Kedvezménykódok

Mi az a kedvezménykód?

 

A kedvezménykód lehetővé teszi kedvezmény igénybevételét a rendelés során. A kedvezménykódok más kedvezménnyel (például ingyenes kiszállítással) nem vonhatók össze.

 

Hogyan kell használni a kedvezménykódot?

 

A rendelés leadásakor a kosárban írja be a kedvezménykódot az erre a célra szolgáló mezőbe. Ezt a „Van kedvezmény kódom” felirat melletti plusz jelre kattintva találja meg. A kedvezménykód megadása után a rendszer automatikusan csökkenti a rendelés árát.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy a kedvezménykódok nem vonhatók össze más akciókkal, beleértve az ingyenes szállítást. Ez azt jelenti, hogy a kedvezménykód megadása után lemond az ingyenes szállításról, és a szállítás költsége Önt terheli.

 

Használhatom újra a kedvezménykódot az áru visszaküldése után?

 

Egyszeri kedvezménykódok esetén az áru visszaküldése után a kedvezménykód ismételt érvényesítésére nincs lehetőség. Az újrafelhasználható kedvezménykódok az áru visszaküldése után többször is felhasználhatók.

 

Hogyan kaphatok kedvezménykódot?

 

A kedvezménykódokat az ügyfélszolgálat egyedileg generálja. A közösségi oldalainkon és a hírlevélben is megtalálhatóak, ezért javasoljuk a hírlevél követését és a feliratkozást.