Menü

Kifizetések és számlák

Hogyan fizethetem ki a rendelésemet?

 

Webáruházunkban számos fizetési módot használhat a megrendeléséhez. Ismerje meg mindegyiket, és válassza ki a termékek legkényelmesebb fizetési módját.

 

  • Online bank átutalás — a legnépszerűbb fizetési mód, a bank kiválasztása után átirányítunk a bejelentkező oldalra, majd egy kattintással kifizetjük a rendelést. A módszer előnye, hogy a fizetés azonnal rögzítésre kerül, ami azt jelenti, hogy a rendelés gyorsan elindítható.

  • Google Pay

  • Utánvét— Ön készpénzben fizeti a rendelést a csomag átvételéhez.

  • Fizetési kártya — biztonságos fizetés fizetési kártyával.

  • Klasszikus átutalás — közvetlenül a bankszámlájáról utal át pénzt a számlánkra, vagy utalja be egy bankba/postahivatalba. E fizetési mód kiválasztásakor a megrendelés teljesítésének feltétele a befizetés bankszámlánkon történő jóváírása.

  • PayPal — egy elektronikus fizetési mód, amely világszerte népszerű.

 

Kaphatok áfás számlát?

 

Igen, minden általunk forgalmazott termékről kaphat ÁFA-s számlát. Csak válassza ki a megfelelő opciót megrendeléskor. Az áfás számla kiállításának alapja részünkről a cég neve, címe és adóazonosító jele. Az áfás számlát elektronikus formában e-mailben kapja meg.

 

 

Mi a teendő, ha az áfás számla hibás?

 

Ha az áfás számla hibát tartalmaz, írjon nekünk a shop@gmoto.eu címre. Az üzenet tartalmában tüntesse fel a számla számát és az azon előforduló hibát. Válaszul szakemberünk a további lépésekről tájékoztatja Önt.

 

Felhívjuk figyelmét, hogy az átvételi bizonylat alapján ÁFA-s számla kiállítására nincs lehetőség, az áru visszaküldésekor a számla helyesbítése a javított számla aláírásának automatikus visszaigazolásával és elfogadásával jár.