check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 663406

Olajszűrő csavar O-gyűrű 3x36x30mm

1 580,00 Ft HÉA-val együtt

Olajszűrő csavar O-gyűrű 3x36x30mm

Gyártó:
Általános leírás
  • O-gyűrű az olajszűrő csavarhoz Athena
  • Az 1973-ban alapított nemzetközi Athena vállalat az UNI EN ISO 9001, 9002, 14001 és UNI ISO / TS 16949 legmagasabb minőségi szabványok szerint tervez és gyárt tömítéseket, műszaki pótalkatrészeket és fém alkatrészeket az ipari és motorkerékpár-ágazat számára.
  • Az Athena a piacon referenciának számít a robogókhoz, terepjáró motorkerékpárokhoz, ATV-khez és Harley Davidsonokhoz való tömítéskészletek készítése terén.
  • A terepjárók világában az Athena mérnökökből és technikusokból álló csapata új termékcsaládokat fejleszt ki a legnagyobb nemzetközi MXGP és AMA Supercross csapatokkal együttműködve.
  • Az Athena termékek szigorú minőségellenőrzésen esnek át, hogy garantálják az ügyfelek számára a magas szintű teljesítményt, versenyképességet és megbízhatóságot.
  • Az Athena a piacon kapható cseredugók legszélesebb választékát kínálja, és több mint 40 éves tapasztalattal rendelkezik az iparágban. Az Athena tömítéskészletei alapos ismereteken, a mérnökök és tervezők saját csapata által elért folyamatos technológiai fejlesztésen, valamint az OEM-gyártók által megkövetelt teljesítményre szigorúan összpontosító gyártáson alapulnak.
  • Az Athena kiváló tömítési tulajdonságokkal rendelkező tömítések széles választékát kínálja, amelyek papír, cellulóz, fém és gumilemezekből, valamint különböző vastagságokban állnak rendelkezésre a vevői igényeknek megfelelően.

Megfelelő

Ez a termék 2926 motorkerékpárhoz alkalmas.

AGM
AJS
ATU
CCF
MZ
Rex
SYM
TGB