check Ingyenes szállítás a 28 819,00 Ft
check Visszármaztatás 14 napig
check Fizetés 30 napon belül
check Nagykereskedelmi terület - B2B
ID: 649883

ZF Sachs Performance Sintermetal BMW tengelykapcsoló tárcsa - 1864 002 997

204 350,00 Ft HÉA-val együtt

alert information icon

Termék különleges megrendelésre kapható. A szállítási idő 7 nappal későbbi lehet. Visszaküldés nem lehetséges.

ZF Sachs Performance Sintermetal BMW tengelykapcsoló tárcsa

Gyártó:
Gyártói kód:
1864 002 997
Általános leírás
  • Szervizeléskor a ZF Sachs speciális zsiradékát ajánljuk: 557.81.50
  • SACHS Performance szinterfém kuplungtárcsa.
  • A tartozék kuplungtárcsa szinterezett fémből készül, amelyet a magas hőmérsékletekkel szembeni hihetetlen ellenálló képesség jellemez. A tárcsa speciális kialakítása a hő hatékonyabb elvezetése érdekében lett kialakítva (mint az eredeti tárcsa). Ez döntő fontosságú, amikor a motorkerékpárt sárból vagy homokdombokról próbáljuk kikormányozni.
  • A súrlódási felületeket szinterezett anyagokból készítették, és a teljes alkatrész hőkezelése során szegecsek használata nélkül rögzítették a hátlaphoz. A szerves anyagokhoz képest kb. 40%-kal magasabb súrlódási együttható jellemzi őket. Ennek eredményeként a tengelykapcsoló minden üzemi hőmérsékleten nagyon pontosan működik. Emellett jelentősen nagyobb nyomaték átvitelét is lehetővé teszi.
  • A terméket a SACHS sportmegoldásokért felelős mérnöki részlege fejlesztette ki, amely a BMW "M" sorozatú autóihoz készült termékeiről ismert.
  • A készlet tartalmaz egy tasak zsírt is a tengelycsap védelmére.
  • Gyártó: SACHS
  • A ZF SACHS története a kerékpárgyártásban gyökerezik. Ernst Sachs (1867-1932) volt az, aki a kerékpár torpedó feltalálója volt. Idővel, számos átalakulás után a vállalat vezető szerepet töltött be a motorkerékpárok és autók első összeszerelő berendezéseinek gyártásában. A fő szállítási vonalak a személygépkocsik felfüggesztési alkatrészei és a motorkerékpárok komplett tengelykapcsolói, valamint a személygépkocsik, kisteherautók és teherautók (többtömegű és viszkózus) tengelykapcsolói. Kínálatunkban kuplungalkatrészeket talál BMW motorkerékpárokhoz.

Megfelelő

Ez a termék 66 motorkerékpárhoz alkalmas.

BMW